Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Angelina Jolie su vaikais gyvens Vengrijoje

Holivudo aktorės Angelinos Jolie gyvenime – naujas etapas. Skelbiama, kad garsenybė apsigyveno prabangiame name Vengrijos sostinėje Budapešte.
Angelina Jolie su vaikais
Angelina Jolie su vaikais / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Jungtinių Tautų geros valios ambasadorė A.Jolie ir jos šeima nesibaido klajoklių gyvenimo būdo. Aktorė su vaikais – trimis biologiniais ir trimis įvaikiais – yra gyvenusi daugybėje šalių nuo Pietų Afrikoje esančios Namibijos iki Jungtinėse Valstijose esančio Naujojo Orleano. Naujausia spalvingos šeimos stotelė – Budapeštas. Čia 35-erių A.Jolie įsikūrė ištaigingoje rezidencijoje su tvenkiniu, baseinu, didžiuliu sodu, o ant namo stogo įrengtos saulės baterijos.

Sprendimą apsigyventi Centrinėje Europoje A.Jolie priėmė nutarusi režisuoti filmą apie Bosnijos karą. Tai bus aktorės režisūros debiutas kuriant meninį kiną. Kaip pranešė Dailymail.co.uk šaltiniai, šis namas – antrasis A.Jolie pasirinkimas. Pirmos prabangios rezidencijos teko atsisakyti vietos žiniasklaidai pernelyg greitai suuodus, kad aktorė ja susidomėjo. Teigiama, kad Budapešte A.Jolie gyvens su vaikais. Jos gyvenimo partneris 46-erių Bradas Pittas šiuo metu filmuojasi juostoje „Moneyball“, kuri kuriama Bostone, JAV.

Vaikai eis į mokyklą

Žurnalo „People“ šaltinio žiniomis, A.Jolie įtraukė 6-erių Paxą ir 9-erių Maddoxą į Budapešto prestižinės prancūzų ir amerikiečių mokyklos sąrašą. 4-erių Shiloh ir 5-erių Zahara lankys darželį, ruošiantį vaikus mokyklai. Teigiama, kad garsi aktorė naujoje aplinkoje stengiasi būti draugiška. „A.Jolie buvo labai mandagi – aplankė savo naujuosius kaimynus, paspaudė ranką ir prisistatė. Tarsi nežinotume, kas ji“, – sakė „People“ šaltinis.

A.Jolie nevaidins

„Šis filmas – meilės istorija, o ne politinis pareiškimas. Norėčiau įtraukti į filmo kūrimą kuo daugiau vietos žmonių ir išmokti iš jų tiek, kiek pajėgsiu“, – anksčiau yra sakiusi A.Jolie.

Kaip ir žadėjo, pagrindinio vaidmens atlikėją debiutuojanti režisierė rinkosi iš Bosnijos ir Hercegovinos vietos gyventojų. Ja tapo bosnių aktorė Zana Marjanovic. Ginkluotas konfliktas Bosnijoje ir Hercegovinoje vyko nuo 1992-ųjų kovo iki 1995-ųjų lapkričio. Režisierės kėdę 2007-aisiais išbandžiusi A.Jolie yra išleidusi dokumentinę juostą „A Place in Time“ (liet. „Vieta laike“), o joje filmavosi tokie aktoriai kaip Anne Hathaway, Olivier Martinezas, Wyclefas Jeanas ir kiti.

Naujuosius A.Jolie namus pamatyti galite čia

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius