Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Angelina Jolie vėl laukiasi?

Žymiausia Holivudo pora Angelina Jolie ir Bradas Pittas laukiasi ketvirto kūdikio. Apie dar vieną aktorės nėštumą paskelbė amerikiečių leidinys „In Touch Weekly“, remdamasis įžymybių draugų pasakojimais.
Bradas Pittas ir Angelina Jolie
Bradas Pittas ir Angelina Jolie / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Nepaisydama to, kad Angelina pagimdė dvynukus vos prieš keturis mėnesius, žiniasklaida teigia, kad moteris vėl nėščia.

Pasak A.Jolie ir B.Pitto draugų, aktorė pastaruoju metu yra labai emocinga. Ji artimiesiems užsiminė, kad su Bradu ketina turėti dar vieną vaikelį.

„Ji tiki likimu ir leidžia gamtai nuspręsti, ar gimti vaikams“, – rašo „In Touch Weekly“. Teigiama, kad B.Pittas yra nepaprastai laimingas, kad dar kartą taps tėčiu, ir jau pasirengė ir taip gausios šeimos  permainoms.

Maža to, prieš kelias dienas žymiausia JAV televizijos laidų vedėja Oprah Winfrey į savo šou pasikvietė B.Pittą. Po ganėtinai atviro pokalbio Oprah tiesiai šviesiai pasiteiravo, ar jis jaučiasi absoliučiai laimingas.

„Drįstu jus užtikrinti, kad tikrai taip,“ – nedvejodamas atsakė Bradas. „Tai akivaizdžiai matyti“, – patvirtino O.Winfrey.

Aktorius užsiminė galvojantis apie dar vieną vaiką ir visai tikėtina, kad netrukus jųdviejų su Angelina šeima padidės, nes sustoti su vaikais jie neketina.

Po pastarojo pokalbių šou paaiškėjo nemažai dalykų. Nors Bradas ir Angelina nėra susituokę, aktorius tvirtina, jog Angelina yra jo gyvenimo meilė ir moteris, su kuria jnorėtų gyventi iki žilos senatvės.

Prieš mėnesį pati A.Jolie žiniasklaidai papasakojo, jog jiedu su Bradu ketina įsivaikinti dar vieną mažylį, tačiau tam trukdo kai kurie biurokratiniai niuansai. Pagal galiojančius įsivaikinimo įstatymus šeima negali imtis globoti dar vieno vaiko, kol jauniausiam šeimos nariui nėra suėję šeši mėnesiai. Tik taip psichologai ir vaikų teisių specialistai gali įsitikinti, kad tėvai bus pajėgūs susitvarkyti su jau esamomis ir dar būsimomis atžalomis.

Paklausta, kaip būrys vaikų reaguos į naują mažylį, Angelina atsakė, kad jos vaikai yra pakankamai dideli ir savarankiški. Jie ne tik gali pasirūpinti savimi, bet dar ir padeda mamai su tėveliu prižiūrėti mažuosius kūdikius, žaidžia su jais, keičia sauskelnes, maitina. „Mes esame didelė ir laiminga šeima“, – patikino aktorė.

Nepaisydami to, kad jau turi šešis vaikus, iš kurių trys yra  biologiniai, įsimylėjėliai nori dar daugiau triukšmo namuose. Nors oficialiai aktoriai nepatvirtino naujo Angelinos nėštumo, Brado užuominos, draugų tikinimai ir moters pasirodymas naujausio filmo „Kung fu panda“ premjeroje vilkint juoda suknele, slepiančia pilvą, leidžia manyti, jog netrukus pasaulį išvys dar vienas garsus mažylis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius