Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Angelinos Jolie ir Brado Pitto vestuvės: kiek svečių, kokia suknelė, kur medaus mėnuo?

Ketvirtadienį visą pasaulį apskriejo žinia, kad susituokė Holivudo žvaigždės Angelina Jolie (39 m.) ir Bradas Pittas (50 m.). Aiškėja vis daugiau detalių apie garsių aktorių vestuves.
Bradas Pittas ir Angelina Jolie (2012 m.)
Bradas Pittas ir Angelina Jolie (2012 m.) / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pora susituokė praėjusį šeštadienį Prancūzijoje, nuosavame dvare „Chateau Miraval“ Provanse – čia valdas pora įsigijo 2008-aisiais. „Chateau Miraval“ valdose yra pagrindinis namas su 35 miegamaisiais, vynuogynas, kuriame aktoriai gamina nuosavą vyną, bei senovinė koplyčia, kurioje jie ir susituokė. Name neseniai baigtas ilgai trukęs remontas – „Chateau Miraval“ taps nuolatine Angelinos Jolie ir Brado Pitto rezidencija. Vestuvės tapo ir savotiškomis įkurtuvėmis ir pažymėjo naują šeimos gyvenimo pradžią.

Visiems šešiems aktorių vaikams vestuvėse buvo patikėti svarbūs vaidmenys: vyriausi sūnūs Maddoxas (13 m.) ir Paxas (10 m.) palydėjo mamą link altoriaus, dukros Zahara (9 m.) ir Vivienne (6 m.) buvo gėlių mergaitės, o sūnus Knoxas (6 m.) bei duktė Shiloh (8 m.) atnešė žiedus. Nedidelėje ceremonijoje dalyvavo tik 22 žmonės: nebuvo jokių draugų, tik iš Amerikos atvykę Brado Pitto tėvai Billas ir Jane, jo brolis Dougas bei sesuo Julie su savo vaikais. Angelinos Jolie tėvas aktorius Jonas Voightas į vestuves buvo kviestas, tačiau dėl nežinomų priežasčių nedalyvavo.

AOP nuotr./Angelinos Jolie ir Brado Pitto dvaras „Chateau Miraval“ Provanse
AOP nuotr./Angelinos Jolie ir Brado Pitto dvaras „Chateau Miraval“ Provanse

„Atrodo, kad tai buvo nuostabios vestuvės. Turėjo būti labai gražu, nes vaikai prie jų prisijungė. Žinau, kad jie susituokė per „Emmy“ savaitgalį, taigi jiems pavyko padaryti tai labai tyliai. Aš labai džiaugiuosi dėl jų“,  – „E! News“ sakė Angelinos Jolie tėvas.

Po ceremonijos vaikai išvyko pasivažinėti dviračiais po apylinkes ir pasimaudyti, o vakare visi susirinko sode ir valgė picą.

Vestuvių ceremonija buvo labai nedidelė ir intymi, o apsikeitus įžadais nebuvo jokios puotos – sode visi svečiai paskanavo picų.

„Jie vienas kitam pasakė savo pačių parašytus įžadus, pasakė, kaip stipriai myli vienas kitą ir savo gražią šeimą. Jų abiejų akyse spindėjo ašaros, kaip ir visų kitų svečių, – „E! News“ sakė vienas šaltinis. – Tai buvo trumpa, bet labai prasminga ceremonija. Ir buvo miela pradėti naują gyvenimo etapą naujuose šeimos namuose, kadangi remontas dvare pagaliau baigtas.“

Per ceremoniją stilingoji Angelina Jolie vilkėjo „labai tradicinę, bet labai Angelinišką suknelę, ji buvo patogi, siekianti žemę, su senoviniais nėriniais ir šilku“. Šaltinis taip pat patikino, kad Angelina pagal tradiciją turėjo ir kai ką, kas priklausė jos mamai – aktorė buvo pasipuošusi nedideliu auksiniu medalionu su mamos Marcheline Bertrand nuotrauka. Nuotaka taip pat buvo pasipuošusi nuometu.

Medaus mėnesį jaunavedžiai nutarė atšvęsti savo naujuose namuose – jie kelias dienas praleido „Chateau Miraval“ dvare.

„Medaus mėnesį jie praleido mėgaudamiesi „Chateau Miraval“ ir tuo, kiek dabar daug vietos turės, – sakė „E! News“ šaltinis. – Po vestuvių ceremonijos vaikai išvyko pasivažinėti dviračiais po apylinkes ir pasimaudyti, o vakare visi susirinko sode ir valgė picą. Viskas buvo Brado ir Angie stiliumi. Jie labai paprasti ir jiems kur kas svarbiau tikri romantiški gestai nei didžiulė, milijoninė vestuvių puota.“

Kelias dienas praleidę šeimos apsuptyje, jaunavedžiai jau kibo į darbus. Bradas Pittas Anglijoje reklamuoja naujausią savo filmą „Fury“, o Angelina Jolie išvyko į Maltą, kur ruošiasi naujos juostos, kurioje vaidins kartu su Bradu Pittu, filmavimui.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Bradas Pittas ir Angelina Jolie
AFP/„Scanpix“ nuotr./Bradas Pittas ir Angelina Jolie

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius