-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Anglijos futbole naujas sekso skandalas: W.Rooney naudojosi prostitutės paslaugomis

Anglijos futbolą krečia dar vienas sekso skandalas – šįkart į jį įsivėlė futbolininkas Wayne'as Rooney. Po to, kai britų spauda aprašė jo nuotykius su prostitute, tai gali sugriauti ne tik jo šeimos idilę, bet ir karjerą.
Wayne'as ir Coleen Rooney naujagimiui berniukui skyrė Kai Wayne'o vardą
Wayne'as Rooney buvo neištikimas savo žmonai, kai ši buvo nėščia. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Informacija apie tai, kad W.Rooney naudojosi 21 metų prostitutės Jenny Thompson, kuri už savo paslaugas ėmė 1200 svarų sterlingų, paslaugomis, pasirodė didžiuosiuose Didžiosios Britanijos bulvariniuose laikraščiuose.

Žiniasklaidoje rašoma, kad W.Rooney mažiausiai septynis kartus naudojosi šios prostitutės paslaugomis ir netgi pasirodydavo su ja viešose vietose – kazino ir naktiniuose klubuose. W.Rooney su prostitute bendravo 2009 metais nuo liepos iki spalio mėnesių, kuomet jo žmona Coleen buvo nėščia.

Dienraštis „The Sun“ skelbia, kad W.Rooney savo pažįstamiems sako, jog padarys viską, kad išgelbėtų savo santuoką. Tačiau jo žmona kol kas savo vyrui atleisti nenori ir, kaip teigia dienraščio šaltiniai, baiminasi, jog ši prostitutė – ne vienintelė, su kuria bendravo Wayne'as.

Nors šis sekso skandalas gali būti laikomas tik asmeniniu W.Rooney reikalu, iš tiesų tai gali tapti rimta problema W.Rooney karjeroje. Mat W.Rooney – vienas geidžiamiausių anglų futbolininkų reklamos užsakovams, ir po šio skandalo jie gali persvarstyti sutartis. Taip jau atsitiko su į sekso skandalą įsivėlusiu Tigeriu Woodsu.

Neaišku ir tai, ar W.Rooney žais artimiausiose Anglijos rinktinės varžybose. Kaip skelbia „The Sun“ rinktinės treneris Fabio Capello apie tai, ar žais šis futbolininkas varžybose, nuspręs po pokalbio su juo.

W.Rooney papildė į sekso skandalus įsivėlusių anglų futbolininkų sąrašą. Anksčiau britų spauda jau aprašė Johno Terry, Peterio Croucho, Ashley Coulo meilės nuotykius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius