-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Anoreksija sirgusi Nicole Richie vėl pavojingai sulyso ir sveria tik 40 kilogramų

Dizainere tapusi realybės šou žvaigždė ir buvusi vakarėlių liūtė Nicole Richie vėl pavojingai sulyso – moters svoris nukrito iki 40 kg.
Nicole Richie
Nicole Richie / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Naujausiame paskalų žurnalo „Star“ numeryje tvirtinama, kad 32-ejų Nicole Richie vėl sveria vos 40 kilogramų – tiek pat, kiek 2006-aisiais, kai pasaulį šiurpino į skeletą panašios moters nuotrauka iš paplūdimio.

Anot žurnalo, dainininko Lionelio Richie įdukra laikosi drastiškos saulėgrąžų, salierų ir sulčių dietos – kitokio maisto ji nevalgo. „Star“ taip pat tvirtina, kad Nicole Richie nuolat kramto kramtomąją gumą, kad numalšintų alkį.

Nicole Richie
Nicole Richie

Nicole Richie smarkiai sulyso dėl to, kad jos sutuoktinis Joelas Maddenas dažnai būna Australijoje, kur šiuo metu dirba. Būtent jis rūpindavosi, kad Nicole nesilaikytų kvailų dietų ir normaliai pavalgytų.

„Joelis visada labai prižiūrėdavo jos dietas. Bet dabar, kai jo dažnai nebūna namuose, niekas nebežino, kiek iš tikrųjų ji valgo, – „Star“ pasakojo vienas šaltinis. – Jis labai dėl jos nerimauja. Jis vis kartoja jai, kad ji privalo būti sveika dėl vaikų, nes jiems reikia mamos. Bet vos tik jis pasako jai, kad reikia vartoti daugiau maistinių medžiagų, ši atšauna, kad visko gauna iš sulčių.“

Tačiau Nicole Richie aplinkos šaltiniai „MailOnline“ tvirtina, kad „Star“ viską išsigalvoja – ji esą maitinasi sveikai, yra sveika bei tikrai neserga anoreksija.

„Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr./Nicole Richie
„Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr./Nicole Richie

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius