-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antrasis tyrimas patvirtino – Amy Winehouse mirė apsinuodijusi alkoholiu

Antrasis koronerės atliktas tyrimas patvirtino, kad velionė Amy Winehouse mirė nuo netyčinio apsinuodijimo alkoholiu, kuomet ji po abstinencijos laikotarpio vėl grįžo prie šio žalingo įpročio.
Amy Winehouse
Amy Winehouse / „Scanpix“ nuotr.

Apie tai antradienį Londone pranešė koronerė (teismo tardytoja, tirianti staiga mirusių asmenų mirties priežastis – red.past.) Shirley Radcliffe. Ji nustatė, kad soulo atlikėjos „mirtis buvo alkoholio toksinio poveikio rezultatas“, praneša Cbsnews.com. A.Winehouse mirtį ji paskelbė nelaimingu atsitikimu. Pasak S.Radcliffe, nebuvo jokių įtartinų aplinkybių.

Ji sakė, kad A.Winehouse „savanoriškai pavartojo alkoholio; tai buvo sąmoningas veiksmas, tačiau to rezultatas buvo netikėtas, tai privedė ją prie mirties“.

„Grammy“ laimėtoja rasta mirusi savo namuose Londone liepos 23 dieną, 2011 metais.

S.Radcliffe sakė, kad velionės kraujyje rastas alkoholio kiekis net penkis kartus viršijo vairuoti leistiną kiekį, taip pat viršijo lygį, kuris yra mirtinas.

Koronerė teigė, kad toks didelis alkoholio kiekis gali paveikti centrinę nervų sistemą taip, kad pacientas gali „užmigti ir nebeatsibusti“.

A.Winehouse šeima nedalyvavo 45 minutes trukusiame tyrimo išvadų dėstyme, kuris buvo surengtas po to, kai pirmoji koronerė buvo paskelbta neturinti reikiamos kvalifikacijos.

Po to, kai buvo suabejota jos kvalifikacija, koronerė atsistatydino. Tačiau 2011 metais atlikto tyrimo metu ji pateikė tokią pačią Amy mirties priežastį – apsinuodijimas alkoholiu. Visgi tuomet atlikėjos šeima tvirtino, kad Amy mirė dėl to, kad staigiai nustojo vartoti alkoholį

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius