Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Antroji Sandros Bullock sutuoktinio meilužė atsiprašė apgautosios žmonos

Antroji moteris, papasakojusi apie savo romaną su Jesse'iu Jamesu, atsiprašė jo sutuoktinės aktorės Sandros Bullock už skausmą, kurį sukėlė į viešumą iškilusi istorija.
Sandra Bullock
Sandra Bullock / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Sandra Bullock

Melissa Smith apie ilgą romaną su J.Jamesu papasakojo kovo 10 dieną tatuiruotai pornografijos žvaigždei Michelle McGee prisipažinus apie 11 mėnesių trukusį nuotykį su aktorės sutuoktiniu.

Kilus skandalui, „Oskaru“ apdovanota aktorė išėjo iš namų, todėl M.Smith sako „niekada negalėsianti sau atleisti“ už tai, kad prisidėjo prie santuokos išardymo.

„Jaučiau, kad turiu su jumis susisiekti ir pasakyti, kaip stipriai gailiuosi dėl visko, ką jums teko išgyventi... Žinau, kad ir ką rašyčiau šiame laiške, tai nenumalšins skausmo, kurį sukėliau savo veiksmais“, – rašė M.Smith savo laiške, kurį sekmadienį faksu nusiuntė S.Bullock agentui.

„Atsiprašau už tą žaizdą ir skausmą, kuriuos jums sukėliau. Mano susidėjimo su vedusiu vyru negalima atleisti. Aš niekada nenorėjau jūsų skaudinti. Kelis kartus ėjau į kompromisą su savo įsitikinimais ir dėl to niekada negalėsiu sau atleisti“, – rašoma laiške.

„Prašau su manimi susisiekti, jeigu norėtumėte pasikalbėti telefonu arba asmeniškai“, – sakoma faksogramoje, kurios turinys skelbiamas interneto svetainėje TMZ.com.

Šį mėnesį M.McGee taip pat viešai atsiprašė aktorės žodžiais: „Gailiuosi, kad pridariau jums nepatogumų. Atsiprašau, kad visa tai iškilo į viešumą. Dėl visko gailiuosi.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius