Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Apie romaną su Bullock vyru prabilo dar viena moteris

Sandros Bullock ir jos vyro Jesse'io Jameso santuoka pakibo ant plauko – dar viena moteris tvirtina, kad buvo užmezgusi romaną su televizijos realybės šou žvaigžde, kai jis jau buvo vedęs aktorę.
Sandra Bullock
Sandra Bullock / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Buvo pranešta, kad S.Bullock praėjusią savaitę išsikėlė iš namų, kai tatuiruotėmis visą savo kūną išmarginusi manekenė ir pornografijos filmų žvaigždė Michelle McGee viešai paskelbė turėjusi intymių santykių su J.Jamesu, jo žmonai filmuojantis juostoje „Nematoma pusė“ („The Blind Side“). Už vaidmenį šiame filme S.Bullock šiais metais pelnė savo pirmąjį „Oskarą“.

Dar nenurimus aistroms dėl M.McGee, žibalo į ugnį kliūstelėjo antra moteris. Ji Amerikos pramogų pasaulio paskalų žurnalui „Star“ papasakojo, kad 2006-aisiais su J.Jamesu užmezgė romaną ir ryšius nutraukė tik pernai.

35 metų Melissa Smith teigia, kad, kaip ir M.McGee, kas porą mėnesių atvykdavo į J.Jameso įkurtos įmonės „West Coast Choppers“ būstinę Long Biče (Kalifornijoje), o ten jiedu mylėdavosi.

M.Smith apie romaną su J.Jamesu papasakojo apie garsenybių gyvenimą rašančiam tinklalapiui TMZ.com pranešus, kad televizijos realybės šou žvaigždė 2007-aisiais sutiko sumokėti vienai buvusiai „West Coast Choppers“ vadybininkei 700 tūkst. JAV dolerių, kai ši pagrasino kreiptis į teismą dėl seksualinio priekabiavimo.

Tinklalapio teigimu, susitarimo dokumentuose J.Jamesas nei patvirtino, nei paneigė kaltinimų.

J.Jamesas su S.Bullock susituokė prieš penkerius metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius