-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apiplėšti Amy Winehouse namai: pavogtos neišleistos dainos ir užrašai

Neseniai dukrą palaidojusi Winehousų šeima gavo dar vieną smūgį – kaip manoma, kažkas iš velionės Amy Winehouse pažįstamų pavogė asmeninių dainininkės daiktų.
Amy Winehouse
Amy Winehouse / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pasak atlikėjos tėvo Mitcho Winehouse‘o, iš jo dukters namų dingo neišleistos muzikos įrašai, užrašų knygos su dainų tekstais ir laiškai.

Dailymail.co.uk žiniomis, tik maždaug 20 žmonių – šeimos nariai, draugai, apsauginiai ir policininkai – galėjo patekti į A.Winehouse namus Londono Kemdeno rajone po tragiškos jos mirties liepos 23-ąją. Šiuo metu 60-metis M.Winehouse‘as išvykęs iš miesto ir stengiasi atsigauti po dukters netekties, tačiau nurodoma, kad vos grįžęs jis visomis išgalėmis sieks rasti nusikaltėlius.

Policija yra oficialiai paskelbusi, jog dingo dvi dainų tekstų knygos. Taip pat rašoma, kad A.Winehouse vadybininkai pasigedo vienos mėgstamiausių dainininkės gitarų ir dainų tekstų, skirtų neišleistam, trečiajam, dainininkės albumui.

„Amy šeima, sužinojusi apie dingusius daiktus, patyrė šoką. Neįtikėtina, kad kažkas galėjo ryžtis tokiai niekšybei. Mitchas įsiutęs. Šeima, įrašų kompanija ir Amy vadybininkai sprendė, kaip elgtis su neišleista jos muzika... Ir paaiškėjo, kad viskas dingo. Kraupu!“, – „The Sun“ sakė atlikėjos šeimai artimas šaltinis.

Teigiama, kad M.Winehouse‘as padarys viską, kad piktavaliai, pasisavinę jo dukters asmeninius daiktus, negalėtų jais pasinaudoti ar parduoti. Ypač artimieji pergyvena dėl dingusių neišleistų dainų.

Iki šiol vis dar nepaskelbta oficiali 27-erių A.Winehouse mirties priežastis. Po jos mirties M.Winehouse’as gedintiems gerbėjams išdalijo nemažai jo dukrai priklausiusių daiktų ir drabužių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius