Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Apocalyptica“: prieš koncertą – maudynės Galvės ežere

Penktadienio vakarą Trakų pilyje įvyko įspūdingas roko muzikos koncertas „Tuborg Green Rock Castle“, kuriame be lietuvaičių BIX, ŽAS scenoje pasirodė ir suomiai „Apocalyptica“ bei „The Rasmus“. Spaudos konferencijoje svečiai iš užsienio atskleidė kelis įdomius faktus.
„Apocalyptica“ Trakų pilyje
„Apocalyptica“ Trakų pilyje / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Susitikę prieš koncertą įvykusioje spaudos konferencijoje, „The Rasmus“ ir „Apocalyptica“ nariai šiltai apsikabino. „Apocalyptica“ į koncertą atvyko kartu su garsaus alternatyviojo roko kolektyvo „Leningrad Cowboys“ vokalistu Topiu Johanssonu, tad galimybė, kad taip visų laukiamas violončelininkų ir „The Rasmus“ bendras pasirodymas gali įvykti, buvo sumažėjusi.

„Kvietėm pasirodyti kartu, bet jie („The Rasmus“ – aut. past.) nesutiko“, – juokėsi ir išsisukinėjo „Apocalypticos“ nariai, paklausti apie bendrą grupių pasirodymą. Nežinia juokais ar rimtai violončelininkai pažadėjo ateityje sukurti „The Rasmus“ dainų perdirbinių.

Prieš metus garsieji violončelininkai koncertavo Trakų pilyje, pavadinę šią vietą įkvepiančia. Grupės nariai juokėsi, kad jie tiesiog propaguoja koncertavimą pilyse – koncertus tokiose vietose yra surengę ne vienoje užsienio šalių.

Paklausti, ar tvankų vakarą prieš koncertą ar po jo neketina atsigaivinti pilį supančiame Galvės ežere, „Apocalypticos“ nariai atsakė teigiamai – vienas iš jų prieš konferenciją jau buvo spėjęs panerti į vandenį.

Paklausti, ar jau yra bandę tradicinio lietuviško maisto, violončelininkai atsakė prisimenantys, kad pirmą kartą viešėdami Lietuvoje jie tokio maisto ragavo ir šią akimirką mįslingai pavadino „patirtimi“. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius