Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apšvarinti modelio Kendall Jenner namai: dingo 200 tūkst. JAV dolerių vertės papuošalai

Vos Kardashianų klanas spėjo atsigauti po pernai spalį įvykdyto ginkluoto Kim Kardashian apiplėšimo, jų šeimą sukrėtė dar viena vagystė. Šįkart apšvarinti Kendall Jenner (21 m.) namai – iš jų dingo 200 tūkst. JAV dolerių vertės papuošalai.
Kendall Jenner namai
Kendall Jenner namai / „Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr.

Ketvirtadienį apie 1 val. nakties Kendall Jenner pastebėjo, kad iš jos miegamajame buvusios papuošalų dėžutės dingo 200 tūkst. JAV dolerių kainavę juvelyriniai dirbiniai. Išsigandusi, kad tuo metu vagys dar gali būti jos namuose, mergina iš karto paskambino pagalbos telefonu 911.

Į žvaigždės namus atvykę policijos pareigūnai nerado jokių įsilaužėlių nei akivaizdžių įsilaužimo žymių, tad manoma, jog tai buvęs vadinamasis vidinis darbelis – Kendall Jenner apšvarino kažkas, kas su jos pačios žinia buvo patekęs į jos namus.

Trečiadienio vakarą modelio namuose vyko vakarėlis, tad policija įtaria, kad ją apvogti galėjęs kuris nors iš to vakarėlio dalyvių.

15min primena, kad pernai spalį Kendall Jenner sesuo Kim Kardashian buvo apvogta per ginkluotą apiplėšimą Paryžiuje – keli kaukėti vyrai įsilaužė į jos apartamentus, surišo žvaigždės rankas ir pavogė brangenybių už maždaug 10 mln. JAV dolerių.

Štai čia galite apžiūrėti Kendall Jenner namus, kurie ir buvo apvogti. Jie anksčiau priklausė aktorių porai Emily Blunt ir Johnui Krasinski:

„Instagram“ nuotr./Kendall Jenner su „Lorraine Schwartz“ papuošalais
„Instagram“ nuotr./Kendall Jenner su „Lorraine Schwartz“ papuošalais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius