-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Arctic Monkeys“ lyderis išsiskyrė su gražuole Alexa Chung

Britų roko grupės „Arctic Monkeys“ lyderis Alexas Turneris po ketverių draugystės metų išsiskyrė su mylimąja, modeliu ir britų televizijos laidų bei renginių vedėja Alexa Chung.
Grupės „Arctic Monkeys“ vokalistas Alexas Turneris
Grupės „Arctic Monkeys“ vokalistas Alexas Turneris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo Dailymail.co.uk, nors 27-erių A.Chung ir susilaukia sėkmės mados pasaulyje, šiuo metu jai niūrios dienos dėl skyrybų su 25-erių muzikantu.

Kalbos, kad poros santykiai pašlijo, pasirodė anksčiau liepą, kai Alexa ir Alexas pasirodė Londone vykusiame „iTunes“ festivalyje. Jo metu A.Turneris koncertavo su „Arctic Monkeys“, o A.Chung buvo renginio vedėja, tačiau kartu užkulisiuose jie nepasirodė.

Tuo metu tiek muzikantas, tiek gražuolė neigė išsiskyrę, tačiau, poros draugų teigimu, tokia lemtis buvo neišvengiama. A.Chung išsikraustė ir bendrų jos ir A.Turnerio namų Niujorke, o atlikėjas su grupe iki kitų metų sausio rengia pasaulinio koncertinio „Arctic Monkeys“ turo koncertus.

„Scanpix“ nuotr./Alexa Chung
Alexa Chung

„Alexa išsivežė visus daiktus. Dabar ji mėgins susikaupti ir atgauti savo pozicijas Amerikos televizijoje. Alexas turi koncertų Amerikoje rugpjūtį, tačiau nė vienas iš jų nevyks Rytų pakrantėje. Vėliau jis planuoja koncertus Didžiojoje Britanijoje. Abu jie labai užsiėmę ir tai juos atitolino, tačiau jie nenori triukšmo dėl skyrybų“, – sakė Dailymail.co.uk šaltinis.

Tačiau yla iš maišo jau išlindo, o tai, kad A.Chung ir A.Turneris po ketverių metų kartu pasuko skirtingais keliais patvirta ir oficialiai. „Deja, Alexa ir Alexas išsiskyrė, tačiau jie vis dar artimi“, – sakė A.Chung atstovė. Dar gegužę jie susikabinę už rankų vaikštinėjo Niujorko gatvėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius