Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Arnoldo Schwarzeneggerio gyvenime atsirado nauja moteris – kineziterapeutė Heather Milligan

Veiksmo filmų žvaigždės Arnoldo Schwarzeneggerio gyvenime atsirado nauja moteris – 28-eriais metais už jį jaunesnė šviesiaplaukė kineziterapeutė Heather Milligan.
Arnoldas Schwarzeneggeris
Arnoldas Schwarzeneggeris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Nuo tada, kai prieš dvejus metus skandalingai iširo jo santuoka su Maria Shriver, nuolat netilo kalbos, kad Arnoldas Schwarzeneggeris bando susitaikyti su žmona. 66-erių aktorius ankstesniuose interviu ne kartą kalbėjo apie savo ketinimus susigrąžinti Marią Shriver.

„Reikia labai daug laiko, kad galėtum išsigydyti žaizdas ir vėl pasitikėtum tave išdavusiu žmogumi, bet aš darysiu viską, ką galiu“, – prieš metus „Fox News“ sakė aktorius, kurio santuoka iširo, kai paaiškėjo, kad būdamas susituokęs su Maria Shriver jis turėjo romaną su šeimos tarnaite, kuri pagimdė jam sūnų. „Aš vis dar myliu Marią“, – sausį sakė jis.

Tačiau pirmadienį darytos paparacų nuotraukos patvirtino, kad Arnoldas Schwarzeneggeris jau nebesižvalgo į praeitį ir nebeturi vilčių ar noro atkurti 25-erius metus trukusią santuoką – aktorius nufotografuotas su naująja drauge Heather Milligan.

„Terminatoriaus“ (org. „Terminator“) žvaigždę paparacai pastebėjo, kai šis po pietų Santa Monikoje palydėjo savo naująją merginą iki automobilio ir atsisveikindamas ją pabučiavo. Nuotraukas galite pamatyti paspaudę čia.

Su Heather Milligan aktorius susitikinėja nuo metų pradžios, pirmą kartą jiedu kartu pastebėti vasarį.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius