Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aš esu bloga mergaitė!

Blogos mergaitės įvaizdis pramogų pasaulyje – ne retenybė. Vienoms tai – sceninis amplua, kitoms – gyvenimo būdas. Visos blogos mergaitės atrodo pernelyg drąsios, pernelyg seksualios ir pernelyg šokiruojančios. Jomis galima piktintis, šlykštėtis ar net žavėtis, bet nepastebėti jų neįmanoma...
Amy Winehouse
Amy Winehouse / Scanpix nuotr.

Amy Winehouse (27)
Šėtono pagundų suviliota

Amy – bene ryškiausias pavyzdys, kaip žemai gali nusiristi žmogus, nesugebantis atsispirti šėtono pagundoms. Pragertas talentas, narkotikų sunaikintas grožis ir nesugebėjimas adekvačiai reaguoti į aplinką... Talentingos dainininkės gerbėjai, matydami tokią degradavusią dievaitę, į ją ėmė žvelgti jau nebekupini susižavėjimo, o su užuojauta, kiek vėliau – su pasibjaurėjimu. Tačiau A. Winehouse dėl to nesijaudina, mat vis dar tiki, kad jos „originalus“ gyvenimo būdas žavi ne vieną stilingą merginą.

Scanpix nuotr./Courtney Love
Scanpix nuotr./Courtney Love

Courtney Love (46)
„Esu ne moteris, o stichinė nelaimė“

Taip kadaise apie save pasakė Courtney, iš kurios du kartus buvo atimtos motinystės teisės. Dainininkės dukra Frances (18) nepateisina motinos gyvenimo būdo. Courtney prisipažino, kad kai vartojo narkotikus (dabar C. Love sako esanti „švari“), ji juos dažnai gaudavo iš prostitučių: „Anksčiau paskambindavau į viešnamį ir išsirinkdavau pačią baisiausią prostitutę. Kažkodėl tokios kekšės visuomet žino, kur gauti narkotikų. Jos galvodavo, kad esu lesbietė, ir ateidavo su pilnu krepšiu intymių žaisliukų. Aš sakydavau: „Susirink žaislus ir gauk narkotikų!“
Neseniai Courtney pareiškė, kad prieš dešimt metų Milane kūniškas aistras ji malšino topmodelio Kate Moss (36) glėbyje. Pasak C. Love, tai buvo „nuostabi istorija, kurią reikėtų papasakoti anūkams“.

Scanpix nuotr./Michelle Rodriguez
Scanpix nuotr./Michelle Rodriguez

Michelle Rodriguez (32)
Pasikėsino į draugės gyvybę

Aktorės gyvenimo faktai primena iškarpas iš kriminalinės kronikos suvestinių. 2002 m. ji buvo areštuota už pasikėsinimą į kambario draugės gyvybę. 2004 m. Michelle vairavo girta ir sukėlė avariją. Po poros metų dėl tokio paties nusikaltimo penkias dienas ji praleido Havajų kalėjime.
Vėliau Michelle teko nešioti alkoholio kiekį kraujyje kontroliuojančią apyrankę ir atlikti viešuosius darbus. Tačiau aktorė nė neketino šluoti gatvių ir keletą kartų įkliuvo neblaivi. Tiesa, per pastaruosius trejetą metų M. Rodriguez nieko bloga neiškrėtė. Greičiausiai tai tik laiko klausimas...

AOP nuotr./Britney Spears
AOP nuotr./Britney Spears

Britney Spears (28)
Skaisti mergaitė tapo vulgaria moterimi

Visas pasaulis apie Britney prakalbo tada, kai iš pavyzdingos, darbščios, mielos, skaisčios (pasak jos motinos) mergaitės ji pavirto į išpurtusią, vulgarią, netvarkingą moterį su sutrikusia psichika. Viskas prasidėjo popprincesei pamilus šokėją Keviną Federline’ą (32) ir jam pasipiršus. Kevinas mielai vedė B. Spears, nes jam pasitaikė puiki proga išspręsti finansines problemas.
Sutuoktinis Britney niekino, o kai nuo jos nebeslėpė esantis neištikimas, atlikėja pareikalavo skyrybų. K. Federline’as žmoną šantažavo, vadino ją narkomane. Jis pasistengė prisiteisti kuo daugiau pinigų ir atimti iš Britney vaikus. Popprincesei pakriko nervai. Ji koneveikė paparacus, šlitinėjo be kelnaičių, gėrė iki sąmonės netekimo, viešai plikai nusiskuto galvą... Šiandien Britney tvirtina kardinaliai pakeitusi gyvenimo būdą, tačiau geros mergaitės vardo jai kol kas nepavyksta susigrąžinti.

Scanpix nuotr./Tila Tequila
Scanpix nuotr./Tila Tequila

Tila Tequila (29)
Gardėsis paparacams

Ši mergina išgarsėjo nusifotografavusi itin atvirose fotosesijose ir tapusi skandalingo realybės šou vedėja. 2009 m. Tila, neslepianti, kad yra biseksualė, pareiškė, jog taps surogatine brolio vaiko motina. Vulgariu elgesiu ir apranga mergina daug kartų šokiravo ne tik paprastus žmones, bet ir daug ko mačiusius paparacus. Jiems pramogų pasaulio blogiukė Tila – gardėsis, mat ji nevengia ypač nepadorių pozų.
Dailaus Tequilos kūno, kurį sukūrė plastinių operacijų chirurgai, neįmanoma nepastebėti. Tiesa, įvairioms operacijoms mergina ryžosi ne dėl mados – ilgą laiką T. Tequila galvojo esanti labai negraži.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius