Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ashley Greene: „Robertas Pattinsonas mane įkvepia“

„Saulėlydžio“ sagos gerbėjai išties yra keistoki“, – prisipažino aktorė Ashley Greene. Ji sėkmės sulaukusiame filme vaidina gerąją vampyrę Alisą Kalen.
Ashley Greene
Ashley Greene / „Scanpix“ nuotr.

Pasak aktorę kalbinusių Dailymail.co.uk žurnalistų, A.Greene turi stulbinamą bruožą net sudėtingiausius dalykus pateikti itin paprastai ir elegantiškai. Gyvenimo sau apsunkinti nelinkusi aktorė yra žavi, o jos aktorystė tokia natūrali, tarsi kvėpavimas. Juokaujama, kad ji ne tik sugebėjo iš nežinomybės patekti ant garsiojo žurnalo „Vanity Fair“ viršelio, bet ir nė kiek nesuteikė tam svarbos.

Prieš dvejus metus niekas Holivude nė nebūtų pasakęs, kas ta Ashley Greene. Ją išgarsino Alisos Kalen vaidmuo. Dabar 23-ejų aktorė, kaip tikina britų žurnalistai, balansuoja ant patekimo į Holivudo žinomiausių garsenybių sąrašą ribos.

Visada pasiruošusi

Beje, ši daili būtybė išmano taikvondo, kikboksą ir net moka žaisti beisbolą. „Esu pasiruošusi viskam. Niekada nepasiklioviau sėkme. Mano tėtis mokė, kad geri dalykai nutinka tada, kai pasiruošimas susitinka su galimybe. Nieko nevyksta atsitiktinai“, – sakė A.Greene.

Mergina tikino, kad eidama į „Saulėlydžio“ aktorių peržiūrą 2007-aisiais Stephenie Meyer romaną praktiškai išmoko mintinai, o trokštamiausias buvo būtent Alisos vaidmuo. A.Greene sakė naujajame „Saulėlydžio“ sagos filme turėjusi filmuotis kovos scenose. „Speciali komanda mane apmokė kikbokso. Vidurinėje esu įvaldžiusi taikvondo, taip pat padirbėjau stiprindama savo korėjietiškų kovos menų įgūdžius. Buvau visiškai pasiruošusi. Žinote, savo darbo etiką perėmiau iš jūrų pėstininkų“, – sakė A.Greene, prisipažindama, kad jos tėvas yra tarnavęs Kariniame jūrų laivyne.

Keistenybių netrūksta

Žavioji aktorė juokavo dievinanti atostogas, bet pridūrė, kad smagiausias užsitarnautas poilsis – toks, kurį gauni po ilgo ir nuoširdaus darbo. Prieš pasukdama į aktorystę A.Greene studijavo psichologiją. „Tos pamokos man buvo naudingos. Kai persikrausčiau į Holivudą būdama 17-os, buvau naivi ir nepatyrusi. Turėjau išmokti greitai perprasti žmones ir su jais sutarti“, – pasakojo tamsiaplaukė.

A.Greene taip pat užsiminė, kad iš pradžių ją stebino ir glumino verkiantys bei drebantys gerbėjai, tačiau ji pripratusi prie stiprių emocijų.  Jos gerbėjų laiškus skaito specialūs darbuotojai. „Sykį gavau automobilio instrukciją. Smalsu, kodėl man ją siuntė...“ – šmaikštaudama svarstė aktorė.

Kadras iš filmo/Robertas Pattinsonas
Robertas Pattinsonas

Iš kolegų reikia mokytis

„Kaip žmogus jis yra ypatingas. Nieko panašaus į kitus, sutiktus Holivude. Kaip aktorius Robertas Pattinsonas yra visiškai natūralus“, – kolegą gyrė A.Greene. Filme R.Pattinsonas vaidina įbrolį Edvardą. „Jam svetima savimeilė. Visi jį myli, bet jo tai nepaveikė. Jo netrikdo gaunamas dėmesys. Jis nė kiek nepasikeitė nuo tada, kai pradėjome filmuotis pirmajame „Saulėlydyje“. Su Robertu smagu eiti pasižmonėti į kokį barą. Jis nėra vakarėlių liūtas ar užkietėjęs šokėjas, tačiau po filmavimų neretai eidavome į jo viešbučio kambarį, kur visi susirinkę traukdavome dainas, o jis grojo gitara“, – įspūdžiais dalijosi aktorė.

Rengiasi sau

„Vilkiu tai, kas man patogu, – tvirtino A.Greene, nors visas Holivudas tarsi pamišęs dėl madų. – Kažkas buvo nubalsavęs, kad esu stiliaus ikona, aš ne „madistė“. Stengiuosi negalvoti, ką drabužiai sako apie mane. Mano stilių sudaro tai, kas man patogu. Mano stiliaus ikona – Audrey Hepburn. Ji niekada pernelyg nesistengė atrodyti gražiai, bet visada buvo pritrenkianti

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius