Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ashtonas Kutcheris kantri muzikos festivalyje įsivėlė į konfliktą su apsaugos darbuotoju

Aktorius Ashtonas Kutcheris (35) savaitgalį kaip žiūrovas dalyvavo kantri muzikos festivalyje „Stagecoach“ Kalifornijoje (JAV), kur įsivėlė į konfliktą ir paleido į darbą kumščius.
Ashtonas Kutcheris festivalyje „Stagecoach“
Ashtonas Kutcheris festivalyje „Stagecoach“ / Scanpix nuotr.

Šeštadienį, balandžio 27-ąją, A.Kutcheris mėgavosi „Stagecoach“ festivalio dalyvių pasirodymais VIP palapinėje, kuomet prie jo prisiartino gerbėja, norėjusi su aktoriumi pasisveikinti. Visas pragaras užvirė, kai Ashtonas nuskubėjo paspausti jai rankos.

Ashtonas Kutcheris
Ashtonas Kutcheris

Pro šalį eidamas apsaugos darbuotojas užkliudė „Two and a Half Men“ žvaigždę ir šalia stovėjusią gerbėją. Vyrai pradėjo aiškintis santykius kumščiais, bet juos netrukus išskyrė A.Kutcherio draugai. Tuoj po incidento, aktorius paliko palapinę. Šaltinio duomenimis, incidentas kilo dėl apsaugos darbuotojo kaltės, rašo TMZ.com.

Vietos pareigūnai jokios informacijos apie šį įvykį neteikia. „Apie tai pirmą kartą išgirdau iš žiniasklaidos. Niekas nesikreipė į policiją dėl šio incidento. Jei bus pateiktas pareiškimas, tuomet mes pradėsime tyrimą“, – teigė  Indio miestelio policijos atstovas Benjaminas Guitronas.

Aktoriaus atstovas spaudai susilaikė nuo komentarų. Apsistumdymas nesugadino nuotaikos Ashtonui, kuris vėliau savo „Twitter“ paskyroje publikavo keletą nuotraukų iš festivalio, kur linksminosi iki sekmadienio vakaro.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius