-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš „Oskarų“ teikimo ceremoniją Jennifer Lawrence vėl pargriuvo ant raudonojo kilimo

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį Lietuvos laiku Los Andžele vykusių „Oskarų“ apdovanojimų ceremonijoje ir vėl nepasisekė aktorei Jennifer Lawrence. Ji šiemet, kaip ir praėjusiais metais, sulaukė didelio žiniasklaidos dėmesio dėl ne itin grakštaus pasirodymo ant raudonojo kilimo.
Nominantė Jennifer Lawrence
Nominantė Jennifer Lawrence / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

23-ejų Jennifer Lawrence, kuri šiais metais „Oskarui“ buvo nominuota kaip geriausia antraplanė aktorė už vaidmenį filme „Amerikietiška afera“ („American Hustle“), ant raudonojo kilimo nukrito vos išlipusi iš limuzino, rašo dailymail.co.uk.

Mados namų „Dior“ kurta suknele be petnešėlių pasipuošusi aktorė tiesiog susipainiojo belipdama iš automobilio – laimė, šalia buvo jos vaikinas Nicholas Houltas, kuris žaibiškai sureagavo ir pakėlė savo merginą.

Kino žiūrovams iš filmo „Bado žaidynės“ („Hunger Games“) pažįstama Jennifer Lawrence jau nebe pirmą kartą pagarsėjo ne itin grakščiu pasirodymu „Oskarų“ įteikimo ceremonijoje. Praėjusiais metais aktorė taip pat patyrė nesmagią ir gėdingą akimirką, kuomet pargriuvo eidama atsiimti „Oskaro“ statulėlės.

Jaunoji aktorė tada pelnė „Oskarą“ už geriausią pagrindinį moters vaidmenį filme „Optimisto istorija“ („Silver Linings Playbook“), tačiau lipdama į sceną jo atsiimti paslydo ant laiptelio ir suklupo. Laimei, šį jos kritimą kiek užmaskavo prabangi „Dior“ aukštosios mados suknelė.

Po to, kai Jennifer paslydo, jai į pagalbą suskubo šalimais sėdėjęs aktorius Hughas Jackmanas. Tačiau Jennifer Lawrence ir pati ne iš kelmo spirta – mergina atsistojo ir sakydama padėkos kalbą netgi pajuokavo apie incidentą, dėl kurio kita aktorė būtų mirusi iš gėdos. „Jūs stovite tik todėl, kad jaučiatės nesmagiai dėl mano nukritimo, tikra gėda, bet ačiū jums“, – sakė Jennifer.

„Scanpix“ nuotr./Jennifer Lawrence
„Scanpix“ nuotr./Jennifer Lawrence praėjusių metų „Oskarų“ apdovanojimuose

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius