-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Aukščiausios pavaros“ vedėją Jeremy Clarksoną po 21-erių santuokos metų paliko žmona – skyrybas ji atšventė Maljorkoje

Populiarusis laidos „Aukščiausia pavara“ („Top Gear“) vedėjas Jeremy Clarksonas (54 m.) po 21-erių santuokos metų skiriasi su antrąja žmona Frances (52 m.). Kaip skelbia dailymail.co.uk, Frances įgriso nesibaigiantys Jeremy Clarksono romanai su kitomis moterimis.
Jeremy Clarksonas su žmona Frances
Jeremy Clarksonas su žmona Frances / AOP nuotr.

Poros santykiai pašliję buvo jau kurį laiką, o Frances atsibodo nuolatiniai Jeremy Clarksono nukrypimai į kairę. Jau trejus metus jiedu gyvena atskirai, tačiau visą šį laiką jie dar bandė gelbėti santuoką ir spręsti iškilusias problemas. Vis tik nuolat apgaudinėjamai žmonai trūko kantrybė ir Jeremy Clarksonas daugiau šansų pasitaisyti nebegaus.

AOP nuotr./Jeremy Clarksonas su žmona Frances
AOP nuotr./Jeremy Clarksonas su žmona Frances

Dėl iširusios santuokos Frances per daug nesikremta – panašu, kad širdyje skyrybos įvyko jau seniai, o dabar moteris tik džiaugiais išsilaisvinusi iš psichologinių kančių. Štai balandį, teismui padavusi skyrybų prašymą, ji su geriausia drauge net išvyko į Maljorką, kad atšvestų nenusisekusios santuokos pabaigą.

„Panašu, kad Francie puikiai praleido laiką, nes ji pagaliau oficialiai skiriasi su Jeremy ir ji norėjo tai atšvęsti, – pasakojo vienas šaltinis. – Visi jos draugai jau daug metų laukė, kada ji tam pasiryš, ir pagaliau tas metas atėjo.“

Po skyrybų Frances turėtų gauti nemažą dalį Jeremy Clarksono turto (jis vertinamas 30 mln. svarų sterlingų), mat ji yra ne tik jo žmona ir trijų vaikų mama, bet ir vadybininkė. Jos indėlis į stulbinamą Jeremy Clarksono karjerą yra išties didelis ir netgi kalbama, kad jei ne ji, Jeremy Clarksonas dabar nebūtų toks garsus ir turtingas.

AOP nuotr./Jeremy Clarksonas su žmona Frances ir vaikais 2003-iaisiais
AOP nuotr./Jeremy Clarksonas su žmona Frances ir vaikais 2003-iaisiais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius