Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Avarijos išvengusi Miley Cyrus gedi žuvusio darbuotojo

Penktadienį apsivertus vienam iš autobusų, kuriuo į muzikinį turą vyko dainininkės M.Cyrus komanda, žuvo vienas žmogus. Avarijos metu pati amerikiečių dainininkė nenukentėjo.
Aktorė Miley Cyrus
Aktorė Miley Cyrus / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Tuojau po to, kai žuvusiojo šeima sužinojo apie ištikusią nelaimę, Miley ir jos šeima perdavė nuoširdžią užuojautą Billo Douglaso artimiesiems ir pažadėjo melstis už velionio sielą.

„Mes labai nuliūdinti netekę dėdės Billo, Billo Douglaso“, – pranešta dainininkės internetiniame puslapyje esančiame pareiškime.

„Mūsų muzikinio turo nariai yra lyg mūsų šeimos nariai. Šios tragedijos akimirką mūsų mintys ir maldos skirtos Billo šeimai. Jo mums tikrai trūks“, – skelbiama pranešime.

Teksase gimęs 53 metų B.Duoglasas vairavo vieną iš keturių autobusų, vykstančių į Grynsburą, esantį Šiaurės Karolinoje, kur Miley planavo koncertuoti sekmadienį. Douglaso autobusas apsivertė magistralėje netoli Ričmondo miesto šį penktadienį. Dėl ko įvyko avarija, kol kas tiriama.
 
Netrukus septynioliktąjį gimtadienį švęsianti M.Cyrus avarijos metu nebuvo šiame autobuse, praneša people.com.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius