Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Barbie“ GaGa: arba kaip barbė virto Lady GaGa

Anksčiau trokštamiausiu mergaičių žaislu laikyta lėlė „Barbie“, akivaizdu, ketina sekti ekscentriškosios popatlikėjos Lady GaGos pėdomis – dailios šviesiaplaukės lėlytės virto mažaisiais garsenybės klonais.
Lady GaGą atkartojanti „barbė“
Lady GaGą atkartojanti „barbė“ / ew.com nuotr.
Temos: 1 Lady Gaga

Internete masiškai pradėjus piktintis „barbių gerbėjų“ mamoms, paaiškėjo, kad ekstravagantiškais Lady GaGos drabužiais apvilktos barbės – žurnalo „Entertainment Weekly“ (EW) sumanymas. Taip jo leidėjai sumanė įamžinti geriausius ir labiausiai šokiravusius dainininkės apdarus. Anot EW atstovų, nėra nieko smerktino, kad barbę jie pasirinko kaip drabužių modelį.

„2010-ųjų ryškiausia pasaulio popatlikėja Lady GaGa – tikra lėlytė! Kas galėtų atkartoti įspūdingiausias jos metų akimirkas geriau nei  visų mėgstama plastikinė princesė? Na, ką manote apie apdovanojimą atsiimančią barbę mėsos suknele?“ – retorinį klausimą skaitytojams uždavė EW redakcija. Kai kuriems idėja pasirodė visai smagi, tačiau ėmė puolė plūsti amerikiečių žurnalą. „Taip, man patinka Lady GaGa, bet kokią žinią siunčiate Amerikos jaunimui?“ – piktinosi viena interneto komentatorė. „Žinoma, sukurkite Lady GaGą-barbę, kad mažos mergaitės imtų taip rengtis“, – baisėjosi kita.

ew.com nuotr./Lady Gagos klipo „Telephone“ akimirka
Lady Gagos klipo „Telephone“ akimirka

Komanda pasistengė, kad plastikinės barbės išties kruopščiai atkartotų Lady GaGos aprangą ir pozas – atlikėjos judesius gatvėje, pasirodymą ant scenos su atlikėja Cher, vaizdelius iš klipo „Telephone“ su Beyonce ir net jo kadrą, kur dainininkė pasirodo apsivyniojusi tik JAV policijos naudojamą geltoną juostą „Do not cross“ (liet. neperžengti). Pati Lady GaGa kol kas viešai nepasisakė, ar jai patiko šmaikštus sumanymas.

Daugiau „gagiškų“ barbių pamatyti galite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius