Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Barry Gibbas iš „Bee Gees“ išplatino archyvinę medžiagą, kurioje jis dainuoja su Michaelu Jacksonu

Garsios grupės „Bee Gees“ narys Barry Gibbas „YouTube“ išpublikavo trumpą filmuką iš asmeninio archyvo, kuriame jis dainuoja kartu su velioniu popkaraliumi Michaelu Jacksonu.
Barry Gibbas
Barry Gibbas / „Scanpix“ nuotr.

64-erių B.Gibbas asmeniniame tinklalapyje nurodė, kad įrašas darytas 2002-aisiais, gruodį, kuomet jiedu su M.Jacksonu kūrė bendrą dainą. Kūrinys buvo pavadintas „All In Your Name“. Pasak muzikanto, studijoje „Middle Ear“, kur ir vyko darbai, iš viso buvo nufilmuota maždaug dvi valandos repeticijų ir įrašų. Lenta.ru pažymi, kad anksčiau „All In Your Name“ garso įrašo fragmentus jau buvo galima išgirsti internete, tačiau galimybė išvysti M.Jacksoną dirbantį studijoje jo gerbėjams suteikta pirmąsyk.

„M.Jacksonas buvo puikus mano draugas. Mus traukė ta pati muzika ir mums patiko bendradarbiauti. Michaelas buvo tas žmogus, su kuriuo dirbti buvo labai lengva“, – prie išplatintos medžiagos rašo B.Gibbas. Jis pridūrė, kad viliasi kada nors išleisti pabaigtą kūrinį „All In Your Name“.

„All in Your Name“ yra žinutė, kurią Michaelas norėjo išsiųsti visiems savo gerbėjams visame pasaulyje. Jis šią dainą parašė dėl jų ir dėl savo tyros meilės muzikai. Tikiuosi ir meldžiuosi, kad mes kada nors išgirstumėm visą dainą. O šį bendradarbiavimą aš branginsiu visada“, – tvirtina muzikantas.

VIDEO: All In Your Name - Featuring Michael Jackson

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius