Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Beckhamas permiegojo su vyru?

Žiniasklaidoje išspausdintoje prostitucija užsiimančio vyro išpažintyje kalbama ir apie Davido Beckhamo seksualinius santykius su vyru.
D.Beckhamas gali būti turėjęs seksualinių santykių su vyru.
D.Beckhamas gali būti turėjęs seksualinių santykių su vyru. / „Scanpix“ nuotr.

Naujienų tinklalapyje dailymail.co.uk publikuojamame straipsnyje – prostitucija užsiimančio vyro, pasivadinusio Victory slapyvardžiu, išpažintis. Portale ehr.lt skebiama, esą vaikinas pasakojo turėjęs seksualinių santykių su D.Beckhamu.

Tai, ką interviu papasakojo Victory, sudrebino pasaulį.

„Iš viso mano paslaugomis naudojasi apie 30 futbolininkų. Visi jie – nuolatiniai klientai. Kelis kartus jų paprašytas dalyvavau ir grupinio sekso orgijose. Esu žaidėjas iš kitos komandos. Aš jiems labai patinku, nes esu patikimas ir mandagus“, – kalbėjo sekso paslaugas vyrams teikiantis vaikinas.

Victory tikina, kad daug garsių futbolininkų nevengia seksualinių santykių su vyrais.

Dauguma pasauliui žinomų žaidėjų, kurie turi žmonas ar drauges bei didžiuojasi nepriekaištinga reputacija, yra biseksualūs, tačiau tai itin slepia.

Apie D.Beckhamą dažnai girdime įvairių gandų, tačiau niekas negali patvirtinti, ar tai, ką sako už pinigus seksualines paslaugas teikiantis vaikinas, yra tiesa, ar būdas pasipinigauti naudojantis garsiu vardu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius