-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Beyonce scenoje persekioja pikantiškos problemos

29 metų hito „The Girls (Who Run the World)“ atlikėja Beyonce neseniai spaudai prisipažino, kad dažnai ją scenoje persekioja ir nemalonumų sukelia pikantiškos bėdos. Paaiškėjo, jog pasirodymų metu Beyonce negali suvaldyti bėgančios nosies ir gausaus prakaitavimo.
Beyonce (centre)
Beyonce (centre). / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Beyonce

„Mano nosis bėga labai dažnai, o kai aš dainuoju, negaliu jos išsipūsti“, – atviravo gundančiais šokiais koncertuose ir muzikos klipuose pagarsėjusi dainininkė.

Dažna sloga – ne vienintelė moters problema. „The Daily Telegraph“ praneša, kad aplink Beyonce per pasirodymus turi būti įjungti vėjeliai, nes atlikėja kenčia nuo gausaus prakaitavimo.

„Visi mano, kad aš naudoju vėjelius, nes tai madinga, tačiau aš taip intensyviai dirbu scenoje, kad kitu atveju tiesiog varvėčiau“, – tikino už hiphopo žvaigždės Jay-Z ištekėjusi moteris.

Duodama interviu Jungtinės Karalystės ITV kanalui, gruodžio mėnesį dainininkė yra prisipažinusi, jog nemėgsta savo kojų ir kompleksuoja dėl ausų.

„Jeigu galėčiau pakeisti vieną kūno dalį, tai būtų mano kojos. Po tiek šokio metų jos truputį „sudėvėtos“. Aš taip pat nešioju didelius auskarus, nes man nepatinka mano ausys“, – yra prisipažinusi atlikėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius