Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Beždžionėlė Crystal tapo nauja Holivudo žvaigžde

Jos daili kremo spalvos suknelė buvo kruopščiai suderinta su perlų vėriniu ant kaklo, tačiau ne tik tai patraukė visų, gausiai susirinkusių į ilgai lauktos komedijos „Pagirios Tailande“ premjerą, dėmesį. Labiausiai visus stebino tai, jog ji – beždžionė, vardu Crystal, ir nuo šiol ji bus vadinama dar viena Holivudo kino žvaigžde.
Beždžionėlė Crystal premjeroje
Beždžionėlė Crystal premjeroje / Acme Film archyvo nuotr.

„Mums visiems reikėtų dar nemažai pasimokyti iš Crystal. Pažiūrėkite kaip ji drąsiai jaučiasi prieš minias gerbėjų ir kaip profesionaliai pozuoja fotografams“, – juokėsi aktorius Bradley Cooperis.

Filmo premjeroje dalyvavo ne tik pagrindiniai aktoriai Zackas Galifianakis, Bradley Cooperis, Edas Helmsas, Kenas Jeongas, bet ir žymūs svečiai: aktorius Robertas Downey Jr. Su žmona, pirmojoje komedijos dalyje „Pagirios Las Vegase“ vaidinęs Mike`as Tysonas.

Jau kitą savaitgalį pasirodysiančioje komedijoje gerai pažįstami Filas (akt. Bradley Cooperis), Stju (akt. Edas Helmsas), Alanas (akt. Zachas Galifianakis) ir Dagas (akt. Justinas Bartha) atkeliauja į egzotiškąjį Tailandą, kur vestuves švęsti ruošiasi Stju. Vyrukai susiruošia pavakaroti, o kad visiems būtų ramiau – ypač būsimajai Stju žmonai (akt. Jamie Chung) – kartu su jais keliauja ir Stju sužadėtinės brolis. Vyrai dar nepamiršo, kuo prieš dvejus metus jiems baigėsi bernvakaris Las Vegase, tad prisiekia, jog „tik po vieną“ ir namo.

Deja, reikalai ne visuomet klostosi taip, kaip planuota. Galbūt tai, kas nutinka Las Vegase, ir lieka Las Vegase, tačiau tai, kas nutinka Bankoke, sunku net įsivaizduoti...

2009-aisiais Auksiniu gaubliu už geriausią metų komediją „Pagirios Las Vegase“ apdovanota kūrybinė komanda siūlo dar stipresnes pagirias.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius