Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bondo premjeroje – Didžiosios Britanijos princai

Londone vykusi pasaulinė naujosios bondiados dalies „Quantum of Solace“ (angl. „Paguodos kvantas“) premjera sutraukė ne tik filme vaidinusius aktorius ir jų kolegas, bet ir karališkosios šeimos atstovus. Į iškilmingą trečiadienį vykusį pristatymą atvyko Didžiosios Britanijos princai Williamas ir Harry.
Princai pagerbė Bondą
Princai pagerbė Bondą / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Dėmesys labdarai

Princai renginio vietoje susitiko su 200 kariškių, veteranais ir jų šeimomis, kurie į filmo pristatymą buvo pakviesti kaip garbės svečiai. 50 iš pakviestųjų – kariai, kurie atlikdami misijas buvo sužeisti. 26-erių Williamas ir 24-erių Harry šią progą išnaudojo norėdami padėti dviem labdaros organizacijoms – „Karališkajam britų legionui“ ir „Pagalba didvyriams“. Renginio metu buvo galima įsigyti raudonų aguonų segių taip paaukojant šioms organizacijoms pinigų.

Vakaro metu buvo surinkta apie pusę milijono svarų sterlingų (maždaug 2,16 mln. litų). Princai neskubėjo į filmo premjerą. Gerą pusvalandį jie bendravo su aktoriais ir kitais svečiais.

Jie – žavingi vaikinai. Princai labai charizmatiški ir gerų manierų. Sakė aktorė Gemma Arterton.

Filmo žvaigždės

Džeimsą Bondą įkūnijantis 40-metis Danielis Craigas į premjerą atvyko vilkėdamas juodą smokingą. Jo dešinė ranka vis dar buvo parišta dėl sužeidimo, kurį patyrė filmuodamasis. D.Craigas nusiėmė rankos raištį tik sveikindamasis su princais. Džeimsas Bondas nepašykštėjo laiko ir gerbėjams susirinkusiems prašyti jo autografų šaltą vakarą. Agentą 007 lydėjo jo mergina amerikiečių prodiuserė 29-erių Satsuki Mitchell.

„Paguodos kvante“ vaidinanti aktorė Gemma Arterton renginio svečius žavėjusi ryškia purpurine suknele Telegraph.co.uk žurnalistams teigė labai maloniai pabendravusi su princais. „Maloniai pasišnekučiavome. Jie - žavingi vaikinai. Princai labai charizmatiški ir gerų manierų. Spėjome ir šiek tiek pakikenti“, – sakė aktorė.

Premjeroje dalyvavo ir kita „Bondo mergina“ - 28-erių ukrainietė Olga Kurylenko, pasipuošusi ilga raudona suknele. Į renginį atvyko ir 73-ejų aktorė Judi Dench. Ji filme vaidina „M“. Paklausta, kuris Bondas – D.Craigas ar Pierce`as Brosnanas – jai labiau patinka aktorė sakė vertinanti abu dėl jų puikaus humoro jausmo. J.Dench premjeros vakarą nugaros viršuje buvo pasidariusi „tatuiruotę“ – skaičius 007 – iš raudonų blizgučių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius