Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didžiosios Britanijos princo Andrew vairuojamas džipas kliudė policininką

Londono policija tiria incidentą, per kurį Didžiosios Britanijos princo Andrew vairuojamas džipas, įvažiuodamas į Bakingamo rūmus, nestipriai kliudė policininką, penktadienį pranešė policija ir karališkųjų rūmų atstovas.
Princas Andrew
Princas Andrew / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Antrasis karalienės Elizabeth II sūnus, princas Andrew, važiavo savo automobiliu „Range Rover“ ir užkliudė policininką, kai šis mėgino iš kelio, kuriuo važiavo karališkosios šeimos atstovas, patraukti porą japonų turistų, rašoma laikraštyje „The Sun“.
49-erių Jorko hercogas nesulėtino ir nestabdė automobilio ir nuvažiavo per šoninius vartus į centrinę karalienės rezidenciją Londone, pažymi laikraštis.

„Policininkas suprato, kad turistai nemato princo Andrew, – pasakojo laikraščiui vienas policijos pareigūnas. – Jis darė tai, ką privalėjo, ir puolė padėti jiems, bet pats buvo kliudytas.“
„Andrew net nestabtelėjo ir nuvažiavo lyg niekur nieko“, – pridūrė pareigūnas.
Skotland Jardas patvirtino, jog vyksta tyrimas.

„Uniformuotas metropolinės policijos tarnybos pareigūnas pateko į susidūrimą su transporto priemone eidamas pareigas Konstitucijos kalvos kelyje Vestminsteryje ir jam buvo nestipriai sužeista ranka“, – nurodė policija. Medicinos pagalbos jam neprireikė.
Neaišku, kada šis incidentas įvyko; vieni šaltiniai mini praėjusią savaitę, kiti – vasario 5 dieną. Bakingamo rūmų atstovas tik pažymėjo, jog būta „nežymaus incidento“.
 
„The Sun“ rašo, kad saugumo kamerų padaryti vaizdo įrašai nagrinėjami.
„Paprastai karališkosios šeimos nariai važiuoja greitai, saugumo sumetimais, bet šį kartą pareigūnas buvo tikrai sukrėstas“, – nurodė policijos šaltinis. „Jis nuogąstauja, kad jo skundo valdžia nepalaikys pakankamai rimtu“, – pridūrė jis.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius