Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britney Spears 8-metė dukterėčia po keturračio avarijos atgavo sąmonę

Sekmadienį poprincesės Britney Spears dukterėčia Maddie pateko į avariją – nesuvaldžiusi keturračio aštuonmetė įvažiavo į tvenkinį ir po vandeniu praleido kelias minutes. Medikai kelias dienas kovojo dėl kritinės būklės mergaitės gyvybės, o jos šeima prašė žmonių melstis – laimei, panašu, kad jos sveikata gerėja ir rimtesnių avarijos padarinių pavyks išvengti.
Jamie Lynn Spears su dukra Maddie keturratyje, su kuriuo mergaitė pateko į avariją
Jamie Lynn Spears su dukra Maddie keturratyje, su kuriuo mergaitė pateko į avariją / „Instagram“ nuotr.

Naujienas apie gerėjančią Maddie sveikatos būklę pranešė mergaitės patėvis Jamie Watsonas: „Ačiū visiems už maldas. Maddie jaučiasi vis geriau ir geriau. Labai ačiū jums visiems“.

„People“ praneša, kad mergaitė antradienį atgavo sąmonę ir gali kalbėti – šalia jos ligoninėje nuolat budi mama Jamie Lynn Spears, patėvis Jamie Watsonas bei tikrasis tėvas Casey Aldridge'as.

„Antradienio vidurdienį Maddie, šalia kurios buvo jos tėvas, motina ir patėvis, atgavo sąmonę, – sakoma Tangipahoa Parish šerifo departamento pranešime spaudai. – Ji supranta, kur yra, ir atpažįsta tuos šeimos narius, kurie nesitraukė nuo jos nė per žingsnį po įvykusios nelaimės. Medikai šiandien jau galėjo nuimti respiratorių ir ji yra sąmoninga bei kalba. Maddie ir toliau tiekiamas deguonis ir ji atidžiai stebima medikų, bet panašu, kad patirta nelaimė neturės jokių neurologinių pasekmių.“

„Instagram“ nuotr./Jamie Lynn Spears su vyru Jamie Watsonu ir dukra Maddie
„Instagram“ nuotr./Jamie Lynn Spears su vyru Jamie Watsonu ir dukra Maddie

Kaip išsiaiškino portalas TMZ, keturratį, su kuriuo pateko į avariją, Maddie gavo dovanų iš mamos per savo 7-ąjį gimtadienį. Tačiau šio keturračio gamintojai nurodo, kad jį vairuoti ar net sėdėti keleivio vietoje gali ne jaunesni kaip 10 metų vaikai, o leisdami keturratį vairuoti patiems, tėvai patys atsako už jų saugumą.

Štai čia – vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota Maddie reakcija dovanų gavus keturratį:

Happy Birthday Maddie!!!! #seven #maddieb #june19 @jamiewatson985

A video posted by Jamie Lynn Spears (@jamielynnspears) on

15min primena, kad Maddie į keturračio avariją pateko sekmadienio popietę važinėdama šeimai priklausančioje teritorijoje Luizianoje. Mergaitė nesuvaldė transporto priemonės ir įvažiavo į šalia buvusį tvenkinį – netoliese buvę ir įvykį matę jos tėvai akimirksniu atbėgo jos gelbėti, tačiau mergaitė buvo prispausta saugos diržų, dėl to kelias minutes praleido po vandeniu. Kritinės būklės mergaitė nedelsiant buvo nugabenta į ligoninę, kur medikai kovojo už jos gyvybę, o Spearsų šeima prašė visų melstis už Maddie.

Maddie yra Britney Spears jaunesniosios sesers Jamie Lynn Spears duktė, kurios ji susilaukė dar paauglystėje su tuometiniu draugu. 2014-aisiais Jamie Lynn ištekėjo už Jamie Watsono, pastaruoju metu ji kūrė kantri muziką ir pamažu bandė grįžti į sceną, iš kurios buvo priversta pasitraukti dėl neplanuoto ankstyvo nėštumo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius