Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britney Spears dar iki metų pabaigos gali susižadėti su mylimuoju Jasonu Trawicku

Dainininkė Britney Spears gali susižadėti su mylimuoju, buvusiu vadybininku Jasonu Trawicku dar nepasibaigus 2011-iesiems.
Jasonas Trawickas ir Britney Spears
Jasonas Trawickas ir Britney Spears / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė RadarOnline.com, portalo žurnalistams pavyko gauti patikimos informacijos iš dainininkei artimų šaltinių, neva garsi pora rimtai svarsto apie oficialų santykių įteisinimą. J.Trawickas, kuriam gruodžio pradžioje sueis 40 metų, su B.Spears kartu yra jau porą metų. Šiuo metu vyras lydi mylimąją jos koncertinio turo „Femme Fatale“ pasirodymų metu. Dainininkė turnė turėtų baigti gruodžio 10-ąją, pasirodymų Puerto Rike.

Beje, J.Trawickas gimtadienį švęs tik dviem dienomis vėliau nei pati B.Spears. Dviejų sūnų su pirmuoju vyru Kevinu Federline‘u susilaukusiai moteriai gruodžio 2-ąją sueis 30 metų.

„Britney ir Jasonas nuolat diskutuoja apie vedybas. Britney nuoširdžiai jį myli, o Jasonas ją mylėjo jau labai ilgai. Jis dievina abu jos sūnus Seaną Prestoną ir Jaydeną Jamesą. Pasibaigus turui Jasonas planuoja bendras atostogas pabėgus nuo viso pasaulio. Labai tikėtina, kad būtent tada jis pasipirš“, – sakė šaltinis iš Spearsų šeimos.

Tiesa, B.Spears yra vis dar prižiūrima savo tėvo ir jai prireiks teisėjo, kad formaliai nutrauktų dainininkės priklausomybę ir teisiškai leistų jai pačiai tvarkytis gyvenimą. Jamie Spearsas rūpinasi dukters asmeniniu gyvenimu ir verslo reikalais nuo 2008-ųjų, po to kai ji viešai palūžo, nusiskuto galvą ir buvo gydoma nuo psichologinės krizės.

„Kai Britney susižadės, jos tėvo atstovai įspės teisėją. Greičiausiai bus taip, kad priežiūra bus nutraukta ir Britney galės netrukdoma kada panorėjusi susituokti. Visa jos šeima nekantriai laukia, kuomet Jasonas taps pilnateisiu jų šeimos nariu. Britney mama su juo labai artimai bendrauja ir puikiai sutaria“, – tikino informatorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius