Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britney Spears tapo brunetė

Būrys Holivudo žvaigždžių „Oskarų“ ceremoniją iškeitė į Eltono Johno kasmet organizuojamą „AIDS fondo Oskarų žiūrėjimo“ vakarėlį (angl. AIDS Foundation's Oscar Viewing Party). Jame pasirodė ir dainininkė Britney Spears (31), kuri kardinaliai pakeitė savo išvaizdą.
Britney Spears
Britney Spears / „Scanpix“ nuotr.

Atlikėja vakarėlyje pasirodė pasipuošusi ilga, žemę siekiančia juoda dizainerio Michaelo Cinco suknele, kuri buvo siuvinėta blizgiais žvyneliais. Suknelės nugara buvo papuošta floristiniais motyvais, o priekyje žvilgsnius viliojo gili iškirptė.

Britney prie suknelės priderino subtilius aksesuarus – nedidelius auskarus, plačią apyrankę ir smuklų žiedelį.

Tačiau labiausiai nustebino B.Spears plaukų spalva. Dainininkė tapo brunetš. Atlikėjos plaukų spalva atrodė natūraliai, o jos veidas švytėjo. Tai nustebino vakarėlio svečius, nes pastaruoju metu užsienio žiniasklaidoje pasirodė ne viena nuotrauka, kurioje atlikėja atrodė gerokai apsileidusi.

Prabangiame vakarėlyje be B.Spears dalyvavo tokios garsenybės kaip Miley Cyrus, Kim Kardashian, Nicki Minaj, Kelly Osbourne, Carmen Electra, Chrisas Brownas, Steve‘as Tyleris, Jimas Carrey, Naomi Campbell ir kiti.

Žmonės.lt skaitytojams siūlome komentaruose įvertinti naują B.Spears įvaizdį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius