Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britų aktorei Kate Winslet nesisekė suvaidinti vėmimo priepuolio

Didžiosios Britanijos kino žvaigždė Kate Winslet, sukūrusi vaidmenį režisieriaus Romano Polanski naujoje komedijoje „Skerdynės“, sukėlė isteriško juoko pliūpsnį savo kolegoms ir filmavimo aikštelės darbuotojams, kai aktorei niekaip nepavyko suvaidinti vėmimo pokalbio viduryje.
Kate Winslet
Kate Winslet / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Kate Winslet

Filmo „Titanikas“ žvaigždė, taip pat aktoriai Jodie Foster, Johnas C.Reilly ir Christophas Waltzas šiame filme vaidino dvi sutuoktinių poras, kurios susitinka po jų vaikų muštynių mokykloje.

R.Polanski naujosios kino juostos, sukurtos pagal populiarią Brodvėjaus pjesę „Skerdynių dievas“, premjera ketvirtadienį įvyko Venecijos kino festivalyje. Ši komedija buvo gerai įvertinta kritikų.

Tačiau K.Winslet pripažino, jog vieną filmavimo dieną visa trupė nuolat leipo iš juoko.

„Turėjau laikyti burnoje daug vėmalų, kas žmogui neįmanoma. Taigi, per daug nesileidžiant į detales, buvo įtaisytas gana sudėtingas įrenginys, taip pat pasitelkta nepaprastai gudri kompiuterinė grafika“, – pasakojo ji.

„Buvo išties isteriška... Mes visi virtome iš koto dėl juoko“, – pridūrė K.Winslet.

Ta diena filmavimo aikštelėje taip pat sužavėjo K.Winslet vaikus – dešimtmetę dukrą Mią (Miją) ir septynmetį sūnų Joe.

Aktorė paaiškino: „Mano vaikai atėjo (pas mane) į darbą “vėmimo dieną„. Esu nepaprastai sujaudinta, nes jie iki šiol nesiliauja apie tai kalbėję.“

„Skerdynės“ yra vienas iš trijų Venecijoje pristatomų K.Winslet projektų. Aktorė taip pat pasirodė per iškilmingą ceremoniją penktadienį, kai vyko penkių dalių televizijos kostiuminės dramos „Mildred Pirs“ pristatymas, o šeštadienį dalyvaus režisieriaus Steveno Soderbergho filmo „Užkratas“ premjeroje.

Ši aktorė jau buvo pagerbta už savo sunkų darbą: ketvirtadienį jai įteiktas specialus apdovanojimas už viso gyvenimo pasiekimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius