Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britų kino žvaigždė Winslet iš ją apšmeižusio dienraščio išsireikalavo 25 tūkst. svarų

„Oskaro“ laureatė Kate Winslet antradienį priėmė 25 tūkst. svarų (95,3 tūkst. litų), kuriuos vienas britų dienraštis buvo priverstas sumokėti už išspausdintą įžeidžiantį ir melagingą straipsnį apie šios aktorės mankštos režimą.
Britų aktorė Kate Winslet
Kate Winslet / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Kate Winslet

34 metų kino žvaigždė, sukūrusi vaidmenis filmuose „Titanikas“ ir „Skaitovas“, pateikė teismui ieškinį dėl šių metų sausį pasirodžiusio dienraščio „Daily Mail“ straipsnio „Ar Kate Winslet turėtų pelnyti „Oskarą“ kaip labiausiai pasaulyje erzinanti aktorė?“

„Man malonu, kad „Daily Mail“ atsiprašė dėl apie mane paskelbtų klaidingų teiginių, – sakoma K.Winslet pranešime. – Ypač nuliūdau, kai buvau apkaltinta melavusi apie savo mankštos režimą. Jaučiau, kad privalau pareikalauti atsiprašymo, nes norėjau pademonstruoti, jog tvirtai laikausi savo nuolat išsakomo požiūrio apie sveikatą, taip pat dietą ir mankštą.“

„Tvirtai tikiu, kad moterys turėtų būti skatinamos priimti save tokias, kokios jos yra, todėl teiginys, kad melavau, buvo nepriimtinas kaltinimas veidmainyste“, – pridūrė ji.

K.Winslet advokatė Rachel Atkins Londono aukštajam teismui sakė, kad „Daily Mail“ straipsnis buvo įžeidžiamo tono. Be to, dienraštis prie jo išspausdino kelis kadrus iš filmų, kuriuose aktorė matoma apsinuoginusi.

Laikraštis rugsėjį išspausdino atsiprašymą, pripažindamas, kad K.Winslet nemelavo apie savo mankštos režimą, taip pat sutiko atlyginti patirtą moralinę žalą ir teismo išlaidas, sakė R.Atkins.

Šią taikos sutartį antradienį patvirtino teismas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius