Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britų manekenei krūtų implantai laimės neatnešė: laukia krūtinės mažinimo operacija

Ne pilnu etatu dirbanti manekenė, kuriai mokesčių mokėtojų sąskaita buvo atlikta 4 800 svarų (19,3 tūkst. litų) atsiėjusi krūtinės didinimo operacija, sako, kad nori išsiimti krūtų implantus ir tikisi, kad sveikatos draudimas padengs ir šias išlaidas.
Josie Cunningham
Josie Cunningham / Youtube.com stopkadras
Temos: 1 Krūtys

Kaip rašo britų žiniasklaida, 23-jų Josie Cunningham, skundžiasi, kad krūtų implantai ne tik nepagerino jos gyvenimo kokybės, bet privertė ją užsisklęsti savyje ir dėl jų ji netgi sulaukia patyčių, todėl manekenė nori juos išsiimti.

Modelio karjeros siekiančios moters istorija į laikraščius pateko šių metų kovą, kai draudimas sumokėjo už jos krūtų padidinimą nuo 32A iki 36DD dydžio, nes ji skundėsi, kad dėl savo mažo biusto yra pašiepiama.

Nors po operacijos nauja krūtine besipuikuojančios jos nuotraukos sumirgėjo daugelyje leidinių, dabar dviejų vaikų motina skundžiasi, kad dėl savo naujų iškilumų ji negauna darbo.

„Jos tokios didelės, kad man kelia keblumų. Nemanau, kad galėčiau tęsti modelio karjerą, nes jos sulaukia daug nepageidaujamo dėmesio. Ruošiuosi juos (implantus) pašalinti už NHS (Nacionalinės sveikatos sistemos) lėšas“, – sakė Lidse gyvenanti J.Cunningham interviu žurnalui „Closer“.

„Ieškau man galinčių padėti labdaringų organizacijų, bet manau, kad tai turi atlikti NHS, nes ji padarė jas tokias dideles“, – tvirtina moteris.

Šis atvejis sukėlė visuomenės pasipiktinimą praėjusį mėnesį, kai paaiškėjo, kad NHS apmokėjo J.Cunningham krūtų didinimo operaciją, nors vos už kelių mylių nuo jos gyvenantis ir cerebrinio paralyžiaus ištiktas dvimetis Oliveris Dockerty (Oliveris Dokertis) negavo finansavimo operacijai, po kurios būtų galėjęs vaikščioti.

Po to, kai šią istoriją paskelbė dienraštis „Daily Mail“, specialiai berniuko operacijai skirtų lėšų rinkimui įkurta interneto svetainė per dieną iš geravalių surinko 24 tūkst. svarų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius