Britų policija sulaikė du asmenis, kurie rengėsi nužudyti soulo atlikėją Joss Stone

Didžiosios Britanijos policija trečiadienį pranešė, kad netoli soulo muzikos atlikėjos Joss Stone namų suėmė du vyrus, įtariamus susimokymu nužudyti ir apiplėšti dainininkę.
Joss Stone
Joss Stone / „Scanpix“ nuotr.

Policijos pareigūnai du vyrus (30-ies ir 33-jų metų) sulaikė antradienį 10 val. vietos (11 val. Lietuvos) laiku netoli atokioje vietoje esančio žvaigždės užmiesčio namo Kalomptone, pietvakarių Anglijoje. Pranešama, kad sulaikytieji buvo ginkluoti ir turėjo virvę bei maišą kūnui.

Pas suimtus asmenis buvo rastas detalus žemėlapis ir britų dainininkės valdų palydovinės nuotraukos, pranešė laikraštis „The Sun“.

Įtariamieji buvo sulaikyti, kai kaimynystėje gyvenantys žmonės pastebėjo provincijos keliukais iš lėto važinėjančius besižvalgančius asmenis ir apie juos pranešė policijai.

„Policija vakar iš ryto atvyko pagal nurodytą adresą Kalomptone po to, kai sunerimę vietos gyventojai pranešė pareigūnams apie įtarimus sukėlusį automobilį“, – pasakojo vietos policijos atstovas.

„Maždaug apie 10 val. ryto atvykę pareigūnai suėmė raudonu „Fiat Punto“ važinėjusius asmenis“, – pridūrė jis.

J.Stone yra pardavusi daugiau nei 10 mln. savo albumų kopijų visame pasaulyje ir dirbusi su tokiomis muzikinio pasaulio garsenybėmis kaip „Rolling Stones“ grupės atlikėjas Mickas Jaggeris ir velionis amerikiečių soulo muzikos garsenybė Jamesas Brownas.

Remiantis praėjusį mėnesį laikraštyje „Sunday Times“ išspausdintu turtingiausių žmonių sąrašu, atlikėjos turtas vertinamas 9 mln. svarų (35 mln. litų).

J.Stone yra princo Williamo draugė ir dalyvavo jo ir Catherine vestuvėse balandžio 29 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius