-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Būsima Holivudo pažiba – Madonnos duktė Lourdes

Madonnos duktė Lourdes Leon neabejotinai turės iš pradžių baigti mokyklą, o tik tuomet pasinerti į žvaigždžių gyvenimą. Tačiau, kaip praneša Dailymail.co.uk, akivaizdu, kad paauglė nekantriai laukia ateinančios šlovės.
Madonnos duktė Lourdes
Madonnos duktė Lourdes / „Scanpix“ nuotr.

12-metė Madonnos vyresnėlė buvo nufotografuota su savo tėvu, buvusiu Madonnos asmeniniu treneriu Carlosu Leonu bei jo mergina Niujorke. Paparacai buvo nustebinti paauglės koketiškumo ir to, kad neteko jos vaikytis. Žurnalistai pabrėžė, kad puikų stiliaus pojūtį turinti Lourdes jau užtvirtinusi savo kaip mados žinovės vardą.

Būdama su tėvu Lourdes buvo apsirengusi žvaigždėtomis tamprėmis ir baltais marškinėliais su piešiniu bei languotu švarku. Trijulė buvo itin linksmai nusiteikusi, o juos fotografavusiems paparacams nesivaržydami rodė liežuvius.

Prieš kurį laiką Madonna pareiškė, kad Lourdes netrokšta būti dainininkė, tačiau ketina siekti aktorės karjeros. Britų žurnalistai ironizuoja, kad šiuo metu profesionalioje Manhatano vaikų mokykloje besimokanti Lourdes gali ekrane pasiekti didesnių aukštumų nei jos garsioji motina. Visai neseniai paauglė pasirodė Madonnos klipe „Celebration“. Ji buvo pasipuošusi nuotakos nuometu ir atrodė panaši į motiną 1985-aisiais.

Kaip vakar Niujorke atrodė stiliaus ikona vadinama Lourdes, pažiūrėti galite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius