-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Buvę Gisele Bundchen asmens sargybiniai atsidūrė kalėjime už tai, kad šaudė į paparacus

Du buvę supermodelio Gisele Bundchen asmens sargybiniai už pasikėsinimą nužudyti atsidūrė už grotų – tokios bausmės jie sulaukė dėl to, kad ėmė šaudyti į paparacus, kurie bandė užfiksuoti Gisele Bundchen ir Tomo Brady vestuves.
Gisele Bundchen
Gisele Bundchen / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Gisele Bundchen

Asmens sargybiniai Miguelis Solisas ir Alexanderis Rivasas kalėjime praleis po penkerius metus bei fotografams, į kuriuos pasikėsino, turės sumokėti po 10 tūkst. JAV dolerių. Trečiasis supermodelio asmens sargybinis Manuelis Valverde nuo bausmės išsisuko, nes pritrūko įrodymų, kad ir jis šaudė į fotografus.

Už amerikietiškojo futbolo žvaigždės Tomo Brady brazilė Gisele Bundchen ištekėjo prieš ketverius metus. Tada privačią manekenės vilą Kosta Rikoje, kur vyko vestuvės, buvo užgulę daugybė paparacų, kurie bet kokiu būdu bandė padaryti bent keletą nuotraukų.

Gisele Bundchen ir Tomas Brady
Gisele Bundchen ir Tomas Brady

Du fotografai Yuri Cortezas ir Rolando Avilesas vestuves bandė nufotografuoti iš šalia esančio pastato, tačiau prie jų prisistatė Gisele Bundchen asmens sargybiniai ir pareikalavo atiduoti fotoaparatų atminties korteles su visais padarytais kadrais. Kai fotografai jau ketino išvažiuoti, asmens sargybiniai ėmė šaudyti į jų automobilį. Rolando Avilesas teisme pasakojo, kad kulka perskrodė galinį ir priekinį jo automobilio langą ir vos nekliudė jo ir jo kolegos.

Po vestuvių Tomas Brady gynė asmens sargybinius ir neigė, kad jie šaudė į fotografus. „Tai visiška nesąmonė. Savo nuosavybėje aptikome du vyrukus ir liepėme jiems nešdintis. Mūsų apsauginiai net neturėjo ginklų. Nebuvo paleisti jokie šūviai“, – kitokią įvykių versiją pasakojo Gisele Bundchen sutuoktinis. Pati manekenė tvirtino nieko nežinanti apie jokius per jos vestuves įvykusius šaudymus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius