Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvęs grupės „The Beatles“ narys McCartney planuoja susituokti trečiąjį kartą

Britų dainininkas seras Paulas McCartney susižadėjo su savo naująja gyvenimo drauge Nancy Shevell, praneša JAV žiniasklaida.
Paulas McCartney ir Nancy Shevell
Paulas McCartney ir Nancy Shevell / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

68 metų dainininkas, anksčiau priklausęs legendinei britų rokenrolo grupei „The Beatles“, 2007 metais pradėjo susitikinėti su turtinga paveldėtoja amerikiete N.Shevell, kuriai dabar 51 metai. Jų romantiškas ryšys užsimezgė praėjus metams po P.McCartney skyrybų su buvusia manekene Heather Mills (Hiter Mils), tapusia kampanijos už sausumos minų uždraudimą aktyviste.

P.McCartney ir N.Shevell savo santykių stengėsi viešai nereklamuoti, nors praeitą pirmadienį jiedu dalyvavo kasmetiniame JAV Kostiumų instituto renginyje Niujorko metropolio meno muziejuje.

Tuo tarpu tinklalapis People.com užsiminė, kad pora yra pasiruošusi apsikeisti santuokos įžadais.
Vienas šaltinis sakė tinklalapiui: „Nancy ir Paulas ketina tuoktis... Labai jaudinama. Jiedu tinka vienas kitam. Abu yra šaunūs, atsipalaidavę ir optimistiški.“

P.McCartney atstovas kol kas neatsakė į naujienų agentūros WENN klausimą apie poros planus.
Jeigu šie pranešimai teisingi, P.McCartney žengs prie altoriaus trečiąjį kartą. Dainininko mylima pirmoji žmona Linda mirė nuo krūties vėžio 1998 metais, o jo santuoka su H.Mills truko ketverius metus iki 2006 metų. Per skyrybas žvaigždė savo antrajai pusei turėjo sumokėti 24,3 mln. svarų.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius