Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvęs K.Orbakaitės vyras čečėnas apgaule pagrobė sūnų

Rusijos žiniasklaida tvirtina, kad buvo pagrobtas Rusijos dainininkės Kristinos Orbakaitės sūnus ir estrados primadonos Alos Pugačiovos anūkas.
Kristina Orbakaitė
Kristina Orbakaitė / „Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo newsru.com, liepos pabaigoje vienuolikmetį Denį atostogoms pasiėmė jo tėvas verslininkas Ruslanas Baisarovas. Atėjus rugsėjo 1-ajai berniukas nebuvo grąžintas motinai. „RIA Novosti“, remdamasi K.Orbakaitės vadybininku, praneša, kad dainininkė su sūnumi negali niekaip susisiekti.

Po skandalingų K.Orbakaitės ir R.Baisarovo skyrybų 2000-aisiais jų sūnus Denis gyveno kartu su motina, tačiau tėvui buvo leidžiama su sūnumi matytis kada tik panorėjus.

„Scanpix“ nuotr./Ala Pugačiova ir Kristina Orbakaitė
Ala Pugačiova ir Kristina Orbakaitė

Kaip praneša „Komsomolskaja pravda“, šį kartą R.Baisarovas pažadėjo sūnų nuvežti į Prancūzijoje esantį Disneilendą. Tam, kad galėtų išvežti berniuką į užsienį, tėvas pasiėmė ir visus jo asmens dokumentus. Tačiau paaiškėjo, kad vietoje to R.Baisarovas su sūnumi išvyko į Čečėniją, o artimiausiu metu Grozno rajono teismas nagrinės tėvo ieškinį dėl berniuko gyvenamosios vietos nustatymo.

Taip pat tapo žinoma, kad Grozno teismas jau priėmė kelis tarpinius sprendimus, tačiau berniuko motinai nebuvo pranešta nei apie juos pačius, nei apie ieškinių nagrinėjimo datą. K.Orbakaitė apie teismo procesą Grozne sužinojo pavėluotai. Rugsėjo 1 dieną A.Pugačiova ir K.Orbakaitė apsilankė viename Maskvos teisme ir parašė savo pareiškimą.

„Dabar Kristina neturi galimybės susisiekti su sūnumi. Ji tik žino, kad Denis yra kažkur Maskvoje ar Maskvos srityje, tačiau kur tiksliai – nežinoma“, – paaiškino dainininkės vadybininkas.

Newsru.com primena, kad R.Baisarovas buvo antrasis K.Orbakaitės sutuoktinis. Jų sūnus Denis gimė 1998-aisiais.  Be jo, K.Orbakaitė 1991-aisiais susilaukė pirmojo sūnaus Nikitos su pirmuoju savo vyru Vladimiru Presniakovu. Dabar K.Orbakaitė yra ištekėjusi už rusų kilmės amerikiečio Michailo Zemcovo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius