-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvęs Kalifornijos gubernatorius Arnoldas Schwarzeneggeris grįžta į didįjį ekraną

Vaidmenimis veiksmo filmuose išgarsėjęs aktorius ir buvęs Kalifornijos gubernatorius Arnoldas Schwarzeneggeris savo įsimintiną frazę iš filmo „Terminatorius“ („Terminator“) „Aš grįšiu“ keičia į „Aš grįžau“.
Arnoldas Schwarzeneggeris
Arnoldas Schwarzeneggeris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Praėjusį mėnesį atsisveikinęs su gubernatoriaus postu A.Schwarzeneggeris ketvirtadienį pareiškė tęsiąs Holivudo aktoriaus karjerą.

„Jaudinanti žinia, – rašo jis savo svetainėje socialiniame tinkle „Twitter“. – Mano draugai iš CAA (aktorių agentūros „Creative Artists Agency“) septynerius metus manęs klausinėjo, kada jie jau galės priimti pasiūlymus (dėl vaidmenų A.Schwarzeneggeriui). Šiandien uždegiau jiems žalią šviesą.“

63 metų aktorius dvi kadencijas vadovavo daugiausia gyventojų turinčiai Amerikos valstijai. Jam pasitraukus iš gubernatoriaus posto daug spėliota, ar A.Schwarzeneggeris tęs politiko karjerą, ar grįš į didįjį ekraną.

Nesėkmingai mėgindamas sumažinti Kalifornijos biudžeto deficitą, kuris šiuo metu yra padidėjęs iki maždaug 25 mlrd. dolerių, A.Schwarzeneggeris retkarčiais rasdavo laiko antraplaniams vaidmenims.

Neseniai jis vaidino samdomų karių vadą draugo Sylvestero Stallone veiksmo trileryje „Nesunaikinami“ („The Expendables“).

A.Schwarzeneggerio karjera kine jau geso, kai 2003 metais jis netikėtai paskelbė kandidatuosiantis į gubernatoriaus postą kaip nuosaikių pažiūrų respublikonas.

Daugelis vėliausių jo filmų, tokių kaip „Pasaulio pabaiga“ („End of Days“, 1999 m.), „Šeštoji diena“ („The 6th Day“, 2000 m.) ir „Kerštas“ („Collateral Damage“, 2002 m.) už Šiaurės Amerikoje parduotus bilietus uždirbo mažiau nei 100 mln. dolerių. Didesnio susidomėjimo sulaukė tik jau legendiniu tapęs jo vaidmuo 2003 metais pasirodžiusioje trečiojoje filmo „Terminatorius“ dalyje.

A.Schwarzeneggeris grėsmingai skambančią frazę „Aš grįšiu“ (I'll be back) pirmąkart ištarė pirmojoje „Terminatoriaus“ dalyje 1984 metais ir ji tapo neatsiejama nuo šio aktoriaus įvaizdžio. A.Schwarzeneggeris jos nevengė ir tapęs politiku. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius