-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Buvęs Michaelo Jacksono gydytojas išdavė paslaptį: Janet Jackson jaunystėje slapta susilaukė dukters

Pavasarį per visą pasaulį nuaidėjo žinia, kad dainininkė Janet Jackson būdama 50 metų laukiasi pirmo vaiko. Tačiau buvęs jos brolio Michaelo Jacksono gydytojas Conradas Murray, keletą metų praleidęs kalėjime už netyčinį popkaraliaus nužudymą, savo biografijoje atskleidė 30 metų Jacksonų šeimos slėptą paslaptį – Janet Jackson iš tiesų kartą jau gimdė, o savo pirmagimę dukrą atidavė įvaikinti.
Janet Jackson ir pirmasis jos vyras Jameso DeBarge'as (1985 m.)
Janet Jackson ir pirmasis jos vyras Jameso DeBarge'as (1985 m.) / Vida Press nuotr.

2013-ųjų spalį Conradas Murray dėl gero elgesio anksčiau laiko paleistas į laisvę, tačiau dirbti mediku nebegalėjo – iš jo buvo atimta gydytojo licencija. Nieko nuostabaus, kad buvęs Michaelo Jacksono gydytojas surado kitų būtų, kaip užsidirbti duonai – sėdo rašyti biografinės knygos, kurioje didžiausias dėmesys skiriamas Jacksonų šeimai, kuriai jis dirbo.

Ši daugybę Jacksonų šeimos paslapčių atskleidžianti knyga pavadinta taip pat, kaip ir 2009-aisiais pasirodęs biografinis filmas „This Is It“, pasakojantis apie popkaralių. Šis filmas buvo sukurtas dar Michaelui Jacksonui esant gyvam, tačiau popkaralius netikėtai mirė trys savaitės iki premjeros. Dėl jo mirties filmo premjera buvo atidėta keliems mėnesiams.

Conradas Murray savo knygoje rašo apie abejotiną draugystę su pirmuoju Janet Jackson vyru, buvusiu dainininku Jamesu DeBarge'u, su kuriuo gydytojas susipažino kalėjime (koks sutapimas!). Jamesas į kalėjimą pakliuvo 2012 metais už ginkluotą užpuolimą ir narkotikų laikymą. Janet Jackson su dvejais metais vyresniu Jamesu DeBarge'u slapta susituokė 1984-aisiais, kai jai tebuvo 18 metų, tačiau jau kitais metais jų santuoka buvo anuliuota.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Conradas Murray
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Conradas Murray

Conradas Murray savo biografijoje pasakoja, kad Jamesas jam išdavė paslaptį, esą jis yra Janet Jackson slapto kūdikio tėvas – tai kaip reikiant nustebino Conradą, mat iki tol niekas nė nenutuokė, jog dainininkė turi vaikų.

Šią paslaptį Jamesas naujam draugui pasakė laišku, kurio kopija spausdinama Conrado knygoje.

„Conradai, aš tiesiog nebegaliu apie tai tylėti, – laiške rašė Jamesas. – Sužinojau, kad turiu dukrą iš to meto, kai buvau su Janet. Visados jaučiau, kad dalis manęs yra dingusi... Dabar viskas atrodo logiška.“

Anot Jameso DeBarge'o, jo ir Janet dukra, kuri dabar jau yra suaugusi, buvo atiduota įvaikinti po slapta įvykusio gimdymo. Užaugusi ji panoro susirasti savo tikrąjį tėvą, ir taip susisiekė su Jamesu, kuris nė nežinojo apie jos egzistavimą.

Ar tai, ką pasakoja Conradas Murray ir Jamesas DeBarge'as yra tiesa, Jacksonų šeima nekomentuoja.

„Scanpix“/AP nuotr./Janet Jackson ir Wissamas Al Mana
„Scanpix“/AP nuotr./Janet Jackson ir trečiasis jos vyras Wissamas Al Mana, su kuriuo ji netrukus susilauks kūdikio

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius