Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusiam Rihannos vaikinui Chrisui Brownui diagnozuota maniakinė depresija

Penktadienį Los Andžele vykusio teismo posėdžio metu atskleista buvusio dainininkės Rihannos vaikino Chriso Browno psichinė būklė, praneša „Us Weekly“.
Chrisas Brownas
Chrisas Brownas / „Scanpix“ nuotr.

Teismui reabilitacijos klinikos, kurioje šiuo metu Chrisas Brownas savanoriškai gydosi, pateiktuose dokumentuose nurodyta, kad jį kamuoja bipolinis sutrikimas (kitaip vadinamas maniakine depresija), sunki nemiga ir potrauminio streso sutrikimas.

Instagram.com nuotr./Rihanna ir Chrisas Brownas
Instagram.com nuotr./Rihanna ir Chrisas Brownas

„Ponas Brownas tapo agresyvus dėl negydomos jo psichinės būklės ir didelių miego sutrikimų“, – teismui pateiktuose dokumentuose nurodė reabilitacijos klinika. Dokumentuose taip pat pažymėta, kad per visą laiką, kol atlikėjas gydėsi klinikoje, jo narkotikų testas buvo neigiamas.

Buvęs Rihannos vaikinas Chrisas Brownas savanoriškai užsiregistravo į reabilitacijos kliniką spalio 29 dieną po to, kai Vašingtone užpuolė ir sužalojo visuomenei nežinomą vyrą Christopherį Hollosy.

Dainos „Forever“ atlikėjes šiuo metu jau baigė 95 dienas trukusią pykčio tramdymo terapiją, tačiau penktadienį jam buvo nurodyta dar du mėnesius pasigydyti reabilitacijos klinikoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius