C.Love skaičiuoja paskutinius skatikus

Courtney Love prisipažino savo bičiuliams esanti visiškame finansiniame dugne – neva jai teliko apie 283 Lt, o šiuos išleidusi ji pasiruošusi būti išmesta į gatvę.
Courtney Love
Courtney Love / AFP/„Scanpix“ nuotr.

45-erių rokerė pareiškė neišgalinti net pamaitinti savo 17-metės dukters Frances Bean Cobain.

Kaip pranešė Thesun.co.uk, C.Love, šiuo metu gyvenanti Niujorko „Mercer“ viešbutyje, vienam iš draugų parašė SMS žinutę su tokiu tekstu: „Dabar man visiškai blogai. Turiu 120 „baksų“. Mano vaikas jau kurį laiką nevalgė padoraus maisto, o mane ketina iškeldinti,“

Be skatiko kišenėje likusiai buvusiai roko grupės „Hole“ vokalistei praėjusį mėnesį buvo uždrausta naudotis dukrai patikėta Kurto Cobaino palikta nuosavybe. Grupės „Nirvana“ vokalistas nusižudė 1994-aisiais, palikdamas dalį turto vienturtei Frances Bean.

C.Love mėgina įrodyti, neva nuo 2003-iųjų sukčiai iš jos pavogė ar apgaule išviliojo daugiau kaip 1,129 mlrd. Lt. Rokerė net yra pasamdžiusi tyrėjus, kad rastų dingusius pinigus. Tačiau jos draugai tokiems mėginimams sėkmės neprognozuoja. „Ji tikrai pasiekė dugną. Courtney ištiko finansinė katastrofą“, – žurnalistams sakė jos bičiulis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius