Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Cameron Diaz ir Jasonas Segelas vaikysis į interneto platybes nutekėjusią jų sekso vaizdajuostę

Kartą pasididinti krūtinę svajojusią mokytoją suvaidinusi gražuolė Cameron Diaz šįsyk sugrįžta į kino ekranus savotiškame 2011-ųjų filmo „Afigena mokytoja“ (angl. „Bad Teacher“) istorijos tęsinyje. Naujojoje to paties režisieriaus Jake'o Kasdano komedijoje „Seks video“ (angl. „Sex Tape“) jai ir jos mylimajam, kuriuo tapo serialo „Kaip aš susipažinau su jūsų mama“ (angl. „How I Met Your Mother“) žvaigždė Jasonas Segelas, teks vaduoti savo reputaciją netikėtai viešumon nutekėjus jų namudiniam sekso vaizdeliui.
Cameron Diaz ir Jasonas Segelas komedijoje „Seks video“
Cameron Diaz ir Jasonas Segelas komedijoje „Seks video“ / „ACME Film“ archyvo nuotr.

Kai Anė (akt. C.Diaz) ir Džėjus (akt. J.Segelis) tik pradėjo susitikinėti, jų aistra tiesiog liepsnote liepsnojo. Tačiau dabar, praėjus dešimčiai metų, susilaukus dviejų vaikų, nieko nuostabaus, kad ugnelė prigeso. Įsisukę į rutiną ir pamiršę romantiką sutuoktiniai supranta, kad norėdami išsaugoti trauką ir meilę privalo griebtis kad ir netradicinio problemos sprendimo būdo.

Anei kyla mintis nufilmuoti jų sekso vaizdus kompiuterio kamera, o Džejus sutinka šią mintį su džiaugsmu – meilės žaidimais jie nesimėgavo jau labai ilgai. Drovumą pametusi porelė mėgaujasi vienas kito artumu prieš kamerą ne vieną valandą, jie išmėgina kone visas žinomas, bandytas ir nebandytas sekso pozas. Atrodytų, viskas būtų galėję baigtis laimingai, jei ne naujųjų technologijų iškrėsta šunybė – filmas iš kompiuterio yra sinchronizuojamas kitais įrenginiais, kurie priklauso poros draugams, paštininkui ir net Anės viršininkui. Galiausiai namudinis sekso vaizdelis patenka į mistinį „debesį“, iš kur jį pamatyti gali kone kiekvienas planetos gyventojas.

Nors Anė ir Džėjus supranta, kad jų misija praktiškai neįvykdoma, jie visomis įmanomomis priemonėmis mėgina apsaugoti savo intymiausias paslaptis nuo dar daugiau pašalinių akių. Grumiantis su šviesos greičiu per internetą skriejančiu filmu porai teks sugadinti daugybę technikos prietaisų, susigrumti su vokiečių aviganiu ir daugybę kartų raudonuoti.

Gundanti, pusnuogė Cameron Diaz, labai juokingas ir ryžtingas Jasonas Segelas ir jų kova mėginant susigrąžinti netyčia nutekėjusį jų sekso filmą – netradicinių situacijų komedijoje „Seks video“ Lietuvos kino teatruose jau nuo liepos 25 dienos.

VIDEO: Pikantiškos komedijos „Seks video“ anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius