Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Cameron Diaz: Justinas Timberlake'as yra geresnis aktorius nei dainininkas

Aistringa Cameron Diaz ir Justino Timberlake'o draugystė baigėsi jau senokai, tačiau tai nesutrukdė buvusiems meilužiams vėl susitikti komedijos „Afigena mokytoja“ filmavimo aikštelėje. Žurnalui „People“ aktorė prisipažino, kad pasiryžti šiam darbui buvo nelengva, nes dabartiniam mylimajam Alexui Rodriguezui ši situacija tikrai nebuvo prie širdies.
Cameron Diaz ir Justinas Timberlake'as
Cameron Diaz ir Justinas Timberlake'as / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Tačiau tokia jau aktoriaus duona. Ir pamatysite – geresnio pretendento už Justiną šiam vaidmeniui net neįmanoma sugalvoti. O ir pats scenarijus – nepakartojamas“, – juokiasi itin šiuolaikišką ir plastinei krūtų didinimo operacijai pinigus keisčiausiais būdais renkančią mokytoją juokingų situacijų pilname filme „Afigena mokytoja“ vaidinanti C. Diaz.

Beje, filmavimo aikštelėje su buvusiuoju dviprasmiškas scenas vaidinusi aktorė sugėdino J.Timberlake'ą sakydama, kad šis – geresnis aktorius nei dainininkas: „Jis – genialus komikas ir visi, kas yra bent šiek tiek su juo bendravę, tai žino. Filmuodamiesi prisijuokėm iki soties, todėl darbas mums buvo tikra pramoga. O dainuoti... Na taip, jis gali. Bet man jį maloniau matyti kino ekrane“.

„Su Cameron susitikti visada linksma – mes turime labai panašų humoro jausmą. Aišku, nesitikėkite, kad tarp mūsų ir vėl užsimegs kažkas iš meilės srities, mes jau nusprendėme, kad labiausiai vienas kitam į porą tinkame kaip draugai ir aktoriai“, – sako J.Timberlake'as.

Dvi, kone ryškiausios Holivudo žvaigždės, išsiskyrė 2007-aisiais po ketverių metų draugystės. J.Timberlake'as neseniai paskelbė išsiskyręs su ilgamete meile Jessica Biel, o C.Diaz, nors ir sklido įvairiausių gandų, ir toliau draugauja su "New York Yankees" žvaigžde Alexu Rodriguezu.
Linksma komedija „Afigena mokytoja“  kino teatruose pasirodys rugpjūčio 26 dieną. O kol kas kviečiame kelias minutes linksmai praleisti su cenzūruotu filmo anonsu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius