Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Cameron Diaz persikraustė į Nicole Kidman kaimynystę

Holivudo aktorė Cameron Diaz nutarė paišlaidauti – ji išleido 10 mln. JAV dolerių (apie 26,8 mln. Lt) britų užmiesčio rezidencijos stiliaus namams Beverli Hilse.
Cameron Diaz
Cameron Diaz / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Britų žurnalistai šmaikštauja, kad naujieji rūmai visai neprimena C.Diaz animacinio „vyro“ Šreko landynės, tačiau gana panašūs į jos herojės, princesės Fionos, namus.

Naujoje rezidencijoje į akis krinta ne prabanga, bet rafinuotumas ir daugybė erdvių poilsiui – skaitymo kampas, didelės patogios sofos. O auksinės spalvos elementai puikiai paįvairina medinius namo masyvus.

Dailymail.co.uk teigimu, tyčia ar ne 37-erių C.Diaz įsigytas namas primena 2006-ųjų filme „Atostogos“ (angl. „The Holiday“), rodomą angliško tipo rezidenciją. „Atostogose“ aktorė vaidino kartu su kolegomis Jude‘u Law, Kate Winslet ir Jacku Blacku.

Naująjį C.Diaz pirkinį puošia baseinas su sukūrinėmis voniomis ir sodas, kuriuos galima matyti per didžiulius namo langus. Taip pat yra teniso kortai. Nors namas yra tik vieno aukšto, jame yra net šeši su puse vonios kambariai, manoma, kad pusė – kambarys kuriame tėra kriauklė ir tualetas. Prie namo yra prisišlliejęs atskirą įėjimą turintis svečių namelis, kuriame yra trys miegamieji.

Anksčiau ši rezidencija Beverli Hilse priklausė 64-erių aktorei Candice Bergen, kuri „Sekse ir mieste“ vaidino Kerės bosę „Vogue“ žurnale ir blogietę filme „Mis Slaptoji Agentė“.

Naujajame name C.Diaz gyvens apsupta bičiulių ir kitų garsenybių. Jos kaimynai – Nicole Kidman su vyru Keithu Urbanu, atlikėja Jessica Simpson ir Madonnos vadybininkas Guy Oseary. Netoliese gyvena ir neseniai susituokę aktoriai Penelope Cruz ir Javieras Bardemas.

Naujųjų C.Diaz namų nuotraukų pamatyti galite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius