Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Catherine Zeta-Jones: senka gražuolės fantazija? (Nuotraukos)

Ši moteris iš prigimties yra perfekcionistė ir visuomet stengiasi atrodyti tobulai. Panašu, kad pastaruoju metu aktorei vis dažniau pritrūksta fantazijos ir ji bando kopijuoti kitų žinomų moterų įvaizdį.
Catherine Zeta-Jones dabar
Catherine Zeta-Jones dabar / Scanpix nuotr.

Vardas, pavardė: Catherine Zeta-Jones.
Gimimo data, vieta: 1969 09 25, Svonsis, Velsas, Didžioji Britanija. 40 m.
Šeima, kurioje gimė: tėvas – saldumynų parduotuvės savininkas, mama – tarnautoja; turi du brolius – Davidą (44) ir Lindoną (37).
Šeiminė padėtis: 2000 m. ištekėjo už legendinio aktoriaus Michaelo Douglaso (65); su juo susilaukė dviejų vaikų – Dylano Michaelo (9) ir Carys Zetos (6).

Ūgis: 171 centimetras.
Akys: rudos spalvos.
Plaukai: šatenė. Beje, aktorė teigia niekada nekerpanti plaukų. Daugumos manymu, Zetos-Jones plaukai – seksualiausias jos papuošalas.
Geriausia draugė: Stella McCartney (38).
Moters idealai: Claudia Cardinale (71), Sophie Loren (75), Natalie Wood (1938–1981).
Moterys, į kurias nesilygiuoja: Helena Bonham Carter (43), Kate Winslet (34).
Mėgstamiausia kosmetika: „Maybelline“ kreminė pudra „True Illusion“ ir drėkinamieji lūpų dažai „Touch of Pearl“.
Intymios detalės: kai Catherine susinervina, jos apgamas ant dešinės blauzdos pasidaro tamsiai avietinės spalvos.
Kraustosi iš proto dėl: brangenybių. „Dievinu briliantus. Su jais galiu būti visą laiką“, – neslepia Catherine.
Pravardės: Kūnas, dėl kurio verta mirti; Velso princesė; Bulimijos neiškankinta, KZD (inicialai).

Holivude Catherine laikoma klasikinio moters grožio kanonu. Ji atitinka idealų Holivudo aukso amžiaus moterį, spinduliuojančią ypatingu šarmu ir moteriškumu. Catherine puikiai dainuoja ir šoka. Kalbama, kad būtent dėl šių priežasčių aktorė taip ilgai švyti Holivudo padangėje. Nors Catherine gimė Velse (Didžioji Britanija), pagal išvaizdą ji priskiriama Lotynų Amerikos tipo gražuolėms (į ją panašiausia pramogų pasaulio atstovė – Jennifer Lopez (40). Dėl gundančios išvaizdos Zeta–Jones labai anksti pajuto vyrų rodomą dėmesį, tačiau ji teigia: „Buvau tas vokas, kurį atplėšė gana vėlai.“

Posh klonas?

Akivaizdu, kad Catherine žavi garsios Posh stiliaus pojūtis. Tačiau kokia save gerbianti moteris norėtų būti pavadinta kitos moters klonu ar kopija? Catherine turbūt mano, kad paparacai nepastebės nei puikiai prie jos kailinių derančios raudonos „Hermes“ rankinės, „pasiskolintos“ iš Victorios, nei agresija dvelkiančio žiniasklaidos puslapiuose mirgėjusio ponios Beckham įvaizdžio?

AOP nuotr./Catherine Zeta-Jones anksčiau
AOP nuotr./Catherine Zeta-Jones anksčiau

Plastinės operacijos

Sunku patikėti, kad tobulą Catherine veidą lietė chirurgo skalpelis. Iš prigimties Zetos-Jones nosis buvo platoka, o skruostai – putlūs. Be abejonės, aktorė buvo žavi, tačiau iki tobulumo jai trūko tik nedidelės korekcijos. Chirurgai susiaurino moters nosies sieneles, pakoregavo nosies galiuką. Akivaizdu, kad specialistai padailino ir garsios aktorės krūtis, nors nei Catherine, nei jos agentai  niekada nepatvirtino sklindančių kalbų apie darytą krūtinės dailinimo operaciją.

Krūtinė

Salma Hayek visuomet teigė, kad įspūdinga krūtine ją apdovanojo gamta. Aktorė niekad neslėpė šios grožybės. Turbūt įkvėpta kolegės, Zeta-Jones savo patobulintų  grožybių stengiasi nedangstyti uždarais drabužiais. Maža to, prie juodos, moteriškus privalumus pabrėžiančios suknelės Catherine pasirinko tokią šukuoseną kaip Salma.

Svoris

Ši moteris niekada nesisielojo dėl papildomų kilogramų, netgi atvirkščiai – ji visuomet mokėjo jais didžiuotis ir pabrėžti. Išraiškingų Catherine kūno formų  dažnai pavydėdavo dauguma pasaulio moterų. Velso gražuolė netgi pareiškė viešą protestą Holivude įsivyravusiai anoreksijos madai ir prašė moterų kūno formas dailinti tik laikantis specialių dietų ir sportuojant. Dabar Zeta-Jones kartais per daug įsijaučia tobulindama savo kūną ir tampa panaši į skeletą.

Senosios aristokratijos stilius

Nuo mažų dienų Catherine lankė šokių pamokas, todėl ji visuomet grakšti, o jos laikysena – nepriekaištinga. Tačiau  pabandžiusi atkartoti retro stiliaus ikona vadinamos Ditos Von Teese stilių, aktorė prašovė pro šalį. Nors tarp šių moterų tik trejų metų amžiaus skirtumas, Dita atrodo kur kas jaunesnė, o Catherine išvaizda atitinka jos tikrąjį amžių.

Įdomūs faktai:

• Pasak Catherine, vyras privalo moterį lepinti, dovanoti jai gėles, bučiuoti ją pasitaikius bet kokiai progai.  „Nemanau, kad moteris vyrui turėtų dovanoti dovanas. Manau, kad tik ji turėtų jas gauti. Moteris – meilės gavėja“, – mano gražuolė.

• Aktorė dievina alkoholinius kokteilius. Įdomiausia, kad net ir išgėrusi didžiulį jų kiekį, niekada nuo jų neapgirsta.

• Catherine patinka pačiai remontuoti automobilį.

• Vaikystėje ją siejo ypatingas ryšys su tėvu ir nuolat konfliktavo su motina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius