Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Charlize Theron ir Seano Penno atostogos Havajuose užminė mįslę

Aktorė Charlize Theron išprovokavo gandus apie naują romaną su Seanu Pennu – abu „Oskarų“ laureatai atostogavo Havajuose ir kartu sutiko Naujuosius metus.
Charlize Theron ir Seanas Pennas
Charlize Theron ir Seanas Pennas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Ch.Theron anksčiau šią savaitę buvo nufotografuota besiilsinti paplūdimyje su S.Pennu. Jie taip pat paplaukiojo banglentėmis netoli 53 metų aktoriaus atostogų namo. Vienas liudininkas Niujorko laikraščiui „Daily News“ sakė, kad aktoriai atrodė „labai artimi“ vienas kitam ir gerai besijaučiantys vienas kito draugijoje.

Nuotraukas galite pamatyti paspaudę čia.

Gandus apie romaną jiedu dar labiau pakurstė trečiadienį, kai tuo pačiu lėktuvu grįžo į Los Andželą, nors ir vengė drauge pakliūti į fotoobjektyvų akiratį ir iš oro uosto išvyko atskirai.

Ch.Theron, kuri savo mažamečio įsūnio Jacksono į tas atostogas nebuvo pasiėmusi, anksčiau buvo siejama su „Šeimos bičo“ kūrėju Sethu MacFarlane‘u, o S.Pennas anksčiau buvo vedęs Madonną ir dabar naujai susižadėjusią aktorę Robin Wright, be to, susitikinėjo su Scarlett Johansson. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius