-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Cheryl Cole liks be „X-faktoriaus“

Populiari britų dainininkė Cheryl Cole tikėjosi užkariauti Ameriką pasirodydama kaip talentų šou „X-Factor“ teisėja. Tačiau netikėtai laidos prodiuseriai jos atsisakė. Veikiausiai atlikėja neapsidžiaugė sužinojusi, kad netrukus po tokio sprendimo jos atsisakė ir gimtinėje vykstančio „X-Factor“ kūrėjai.
Cheryl Cole
Cheryl Cole / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Cheryl

Kaip pranešė TMZ.com, paskelbus naujojo realybės šou sezono Didžiojoje Britanijoje teisėjus, Ch.Cole vardas nebuvo paminėtas. Dabar kylančių talentų likimą pavesta spręsti muzikos industrijos vilkui, airių prodiuseriui Louisui Walshui, grupės „Take That“ nariui Gary Barlowui, atlikėjoms Kelly Rowland iš „Destiny's Child“ bei  Tulisai Contostavlos iš „N-Dubz“.

Dailymail.co.uk žiniomis, 27-erių Ch.Cole pati kalta dėl tokio sprendimo – neva grįžusi iš Amerikos ji dingo kaip į vandenį, neatsiliepė į laidos kūrėjų, tarp jų ir prodiuserio Simono Cowello, skambučius. „Ji neperskambino, sunku vesti derybas su dingusiu žmogumi“, – sakė šaltinis iš kūrybinės grupės.

Yra skirtingų versijų, kodėl sprendimas dėl Ch.Cole pasirodymo JAV „X-Factor“ projekte buvo atšauktas. Vienos kalbos teigia, kad jos britiškas akcentas buvo per sunkiai suprantamas amerikiečiams, kitos – kad ji nesutiko numesti svorio dėl teisėjos kėdės.

Kol kas pati Ch.Cole jokių komentarų nei apie vieną, nei apie kitą televizinę nesėkmę nepateikė.

VIDEO: Cheryl Cole - Parachute

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius