Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Christina Aguilera įsiutusi – jai mestus kaltinimus dėl sūnaus sumušimo žvaigždė vadina nesąmone

Šią savaitę Los Andželo oro uoste paparacai užfiksavo dainininkę Christiną Aguilerą su mylimuoju Matthew Rutleriu bei sūnumi Maxu. Ypatingo dėmesio susilaukė mažasis Maxas – ant trejų metų berniuko veido buvo didžiulė mėlynė.
Christina Aguilera
Christina Aguilera / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Nors nuotraukose akivaizdžiai matyti, kaip mama rūpestingai neša savo atžalą, ją švelniai glaudžia ir ramina, internete netruko atsirasti pranešimų, jog vaikas ne šiaip susižeidė, o buvo sumuštas būtent Christinos.

Dainininkė tiesiog įsiuto dėl tokių komentarų yra yra pasiruošusi nubausti melagingą informaciją paskleidusį tinklalapį. Pasirodžiusi naujiena buvo su skambia antrašte: „Smurtas prieš vaikus! Christinos Aguileros sūnus su mėlynėmis“.

30-metės dainininkės advokatas Ericas Greenspanas jau pateikė kaltinimus tinklalapiui. Jis taip pat paaiškino, kaip berniukas susižeidė. „Christina yra nuostabi motina, tačiau tą akimirką parke ji nebuvo šalia sūnaus, jis pargriuvo ir susižeidė. Teigti, jog ji turėjo ką nors bendro su sumušimu, yra beprotiškai neapgalvota. Jūs neturite gėdos!“ – rašoma advokato laiške tinklalapiui.

Kaip atrodo berniuko mėlynė, galite pamatyti paspaudę čia.

Dainininkė maždaug prieš metus išsiskyrė su vyru bei sūnaus tėvu prodiuseriu Jordanu Bratmanu ir šiuo metu artimai draugauja su Matthew Rutleriu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius