-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Christina Aguilera pavydi Cher

Pranešama, kad tarp Christinos Aguileros ir legendinės atlikėjos Cher kibirkščiuoja pykčio žiežirbos dėl filmo „Burleska“ (angl. „Burlesque“), kuriame abi vaidina.
Cher ir Christina Aguilera
Cher ir Christina Aguilera / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kino juosta pasakoja istoriją apie iš mažo miestelio kilusią puikaus balso merginą, ieškančią laimės. Įsidarbinusi klube, kurio savininkę vaidina Cher, jaunoji Ali, kurią įkūnija Ch.Aguilera, mėgina išlįsti iš už baro ir pakilti į sceną.

Kaip teigė Showbizspy.com šaltiniai, konfliktas tarp 63-ejų muzikos legendos Cher ir 29-erių Ch.Aguileros įsižiebė, kai jaunajai popatlikėjai pasirodė, jog nublanksta prieš vyresnę kolegę.

„Christinos pavydas kliudo visos komandos darbui, – bulvariniam leidiniui „National Enquirer“ sakė šaltinis. – Filme labai daug muzikinių numerių. Christina buvo puiki, tačiau Cher visiškai pakerėjo.“

Anot šaltinio, Cher lengviau sekėsi susidraugauti su šokėjomis, o Ch.Aguilera praktiškai su merginomis nebendravo ir elgėsi kaip pasipūtusi scenos princesė. „Visi filmavimo aikštelėje dievina Cher, o apie Christiną susidariusi nuomonė, kad ji per daug riečia nosį. Akivaizdu, kad garsenybės viena kitai simpatijos nejaučia, nes išjungus kameras nė nesikalba. Christina pavydi Cher, tačiau abi jos yra protingos moterys, tad puikiai suvokia, kad privalo nesantaiką laikyti už ekrano“, –  teigė šaltinis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius