-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Claudia Schiffer susilaukė antros dukters

Supermanekenė Claudia Schiffer pagimdė antrą dukterį, kuri yra trečiasis jos vaikas.
Claudia Schiffer
Claudia Schiffer / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Claudia Schiffer

Vokiečių gražuolės ir jos vyro, kino režisieriaus Matthew Vaughno dukrelė gimė Londono Portlando ligoninėje, penktadienį po pietų.

Poros pareiškime sakoma, kad „motina ir kūdikis laikosi gerai“, bet naujagimės vardas nenurodomas. Jame sakoma: „Claudia Schiffer ir Matthew Vaughnas didžiuodamiesi skelbia apie savo dukrelės gimimą ... (Ji) gimė gegužės 14 dieną, penktadienį, ankstyvą popietę“.

Kaip rašo vokiečių laikraštis „Welt am Sonntag“, 39 metų supermanekenė kūdikio vardą turėtų paskelbti ateinančią savaitę.

Pora jau turi sūnų Casparą Matthew, kuris gimė 2003 metų sausio 30–ąją, ir dukterį Clementine de Vere Drummond, kuri gimė 2004–ųjų lapkričio 11–ąją.

C.Schiffer ir M.Vaughnas susituokė 2002 metų gegužės 25 dieną Šv.Jurgio bažnyčioje Šimplingo kaime, esančiame Pietų Safolke Anglijoje. Priėmimas buvo surengtas C.Schiffer dvare.

„Šiandien daug labiau pasitikiu savimi – dėl savo vyro ir vaikų. Žinau, ką darau, ko noriu (ir) pati valdau save“, – prieš gimdymą interviu „Welt am Sonntag“ sakė C.Schiffer, kuri buvo itin populiari 10–ajame dešimtmetyje ir kuri yra viena sėkmingiausiai dirbusių pasaulio manekenių.

Neseniai C.Schiffer, kurios atvaizdai puošė daugiau kaip 500 žurnalų viršelių, būdama nėščia nuoga pozavo vokiškajai „Vogue“ versijai.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius